15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta…

- Hirdetés -

Andy Mitchell szerelmes volt a menyasszonyába. A lány 20 évvel fiatalabb volt ugyan, de a párt ez nem zavarta. A 21 éves lány egy gyönyörű és pazar esküvőről álmodott, ezért kedvese úgy döntött, valóra váltja álmait. Mindennek tökéletesnek kellett lennie, és az is volt, aztán…

kep 2022 04 03 160535200 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

Mexikói esküvő

Andy kedvese egy mexikói buliról álmodott. Semmi mást nem szeretett volna. A 41 férfi mindent megtett annak érdekében, hogy az egész olyan legyen, ahogy a kedvese kívánja. Több mint 15 millió forintnyi összeget költött arra, hogy esküvői bulit szervezzen. Meghan, a párja szó szerint el volt ragadtatva.

kep 2022 04 03 160602792 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

A legszebb napjuk

Június 3-án eljött a nagy nap. A pár hűséget és örök szerelmet ígért egymásnak. Sajnos a lány hamar elfelejtette, amit mondott. Az esküvő és a drága buli után a 21 éves lány fogta a holmiját és lelépett egy másik pasival.

kep 2022 04 03 160507636 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

Jobb volt az ágyban…

Andy a médiának adott interjújában elmondta, hogy 21 éves párja a lánybúcsúján találkozott új kedvesével. Lefeküdt vele, és azt mondta, hogy ez volt élete legjobb hancúrozása. De ha nem is, arra elég volt, hogy faképnél hagyja új férjét.

- Hirdetés -
kep 2022 04 03 160627144 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

A 41 éves férfi most összetört. Fiatal kedvese darabokra tépte a szívét. Állítása szerint a nő kihasználta és becsapta. Most épp elad minden olyan dolgot, amelyek a közös pillanataikra emlékeztetik.

kep 2022 04 03 160457126 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

„Nem voltak titkaink. Bíztunk egymásban. Én legalábbis azt hittem. Azonban kiderült, hogy teljesen más, mint akinek megismertem. Sikerült megszereznem a telefonját. Elolvastam az összes üzenetet, és mindegyiket lefényképeztem. Megmutattam másoknak is. Az egész családja nagyon szégyelli, amit Meghan tett. Még a rokonai sem akarnak többé vele foglalkozni…”

„Ez nem igaz!”

Meghan határozottan tagadja, hogy megcsalta volna Andyt a lánybúcsúján.

kep 2022 04 03 160446599 15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta...

„Nem feküdtünk le. Ez nem igaz. Akkor nem történt semmi. Tudtuk, hogy mit csinálunk, és felelősek vagyunk érte. Túl fiatal vagyok még ehhez…”

A megkeseredett férj hangsúlyozza, hogy nem érdekli, mennyi pénzt költött az eksüvőre. Csak az összetört szíve és a csalódás érzete maradt számára. Szomorúan vallja be, hogy a 21 éves lánynak még egy „bocsánat” szóhoz sem volt bátorsága. De úgy véli, hogy szerinte nem is bánta meg…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!