18 ember, aki zseniális dolgot vett potom pénzért

- Hirdetés -

Vannak emberek, akik nem szeretnek sok pénzt elkölteni bizonyos bútorokra, még akkor sem ha nagyon vágynak rá, mert teljesen más dolgokra kell a pénz. Viszont, ha hőn áhított tárgyaikat, bútoraikat olcsó pénzért megtalálják valamelyik bolhapiacon, garázsvásáron akkor biztos, hogy nem hagyják ott. Olyan is előfordul, hogy egyáltalán nem is terveznek semmit venni, mégis olyan kincsekre bukkannak, amiket nem tudnak otthagyni, gondolunk itt egy nagyon szép állapotban lévő kanapéra, vadonatúj termoszra, különleges szoborra és a többi. A mai posztunkban bemutatunk néhány zseniális és gyönyörű kincset, amire emberek bukkantak az interneten vagy bolhapiacon.

1, Nagyapám régi órája úgy néz ki, mint a Szépség és a szörnyetegből az egyik elvarázsolt ember, aki bútor lett.

2, Egy bolhapiacon bukkantam rá erre a nagyon fura alakú üvegre.

- Hirdetés -

3, 1500 forintért vettem ezt az Anasztáziás zenélő dobozt a helyi bolhapiacon. Úgy szeretem mikor zenél.

4, 7400 forintért vettem ezt a gyönyörű szív mintájú polcos szekrényt. Sosem láttam ennél szebbet.

5, Tudom, hogy nagyon drága volt ez az antik dohányzóasztal, de imádok olvasni és ez pont olyan mintha néhány könyv egymásra lenne fektetve.

- Hirdetés -

6, A barátom kapott egy porcelán ananászlámpát. Akárki is találta ki zseni volt.

7, 90 ezer forintért vettem életem legnagyobb és legmenőbb kanapéját a Marketplacen. Így mindenkinek van helye a nappalinkban.

8, 1800 forintért vettem ezt a teljesen új termoszt. A téli napokon tökéletesen helyt fog állni.

- Hirdetés -

9, A kislányaim imádják az unikornisokat, ezért nagyon boldog lettem, mikor a helyi bolhapiacon megláttam ezt a kettőt. Nem volt kérdés, hogy megveszem nekik. Nagyon boldogok voltak, mikor meglátták.

10, Imádom az antik és régi bútorokat. Amikor megláttam, hogy ez a kanapé ilyen állapotban van, nem volt kérdés, hogy megveszem.

11, Ezt a gyönyörű kanapét ingyen szereztem meg Marketplacen.

12, Imádom ezt a lámpát, olyan mint egy kagyló, amiben a villanykörte az igazgyöngy.

13, Találtam egy szokatlan izzót a bolhapiacon, amit megvettem hazavittem és ki is próbáltam. Ilyen gyönyörű fénye és megjelenése van.

14, Egy garázsvásáron vettem ezt a polaroid gépet, ami egyből kiadja a fotót, ahogy elkészíted.

15, Az iskolánkban volt egy óriási földgömb, amit földrajz órán folyamatosan néztünk. Mikor felnőttem egy ugyanolyat találtam Marketplacen 6000 forintért.

16, Egy szuperül feltuningolt asztalt és széket vettem facebookon, ami tökéletesen illet a szobámba.

17, Az egyik kedvenc farmermárkám a Levi’s és amikor a helyi boltot kipakolták megvettem a táblát, amit a szobámba akasztottam.

18, Imádtam Elvis Presleyt és mikor egy garázsvásáron megláttam ezt a lámpát egyből szerelembe estem.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!