19 hátborzongató felvétel, amivel szeretnénk személyesen találkozni!

- Hirdetés -

Te hiszel a természetfeletti létezésében? Találkoztál már valaha valami megmagyarázhatatlan és félelmetes dologgal? Ha szereted az efféle dolgokat, akkor ez az összeállítás, amit különböző internetes felhasználók osztottak meg a közösségi oldalakon kifejezetten neked való lesz. 19 fényképet gyűjtöttünk össze, ami megmagyarázhatatlan eseményeket mutatnak be. A legutolsó kép lehet a legnagyobb bizonyíték arra, hogy szellemek márpedig léteznek.

A férjem ezt a képet küldte munkából hazafelé jövet.

- Hirdetés -

Anya tegnap este elküldött a boltba. Mikor odaértem ezt láttam. Egy seregnyi varjú, nem tudtam hova tenni ezt az esetet.

Amikor be akarod zárni az ajtót, de a „tulaj” ezt nem hagyja.

- Hirdetés -

„1986-ban a hírhedt csernobili atomerőmű robbanása után evakuáltak mindenkit Pripyat városából. 2016-ban visszamentem megnézni a régi lakásunkat. Találtam egy régi fekete-fehér képet apámról, aki 1985-ben engem tartott ugyanabban a szobában. Összetettem a két képet, és ez lett belőle.”

- Hirdetés -

„Amikor hajnali három órakor ki kell menned pisilni, és a mosdó a folyosó végén van.”

Valami rám nézett a lefolyóból.

„Amikor bemész egy elhagyatott házba, azt gondolva, hogy érdekes dolgokra bukkanhatsz, és a fürdőszobába lépve, elkap a halálfélelem.

Ezt a fotót egy elhagyott hajón csinálták. Senki sem volt az operatőrökön kívül a hajón, de az egyik felvételen erre lettek figyelmesek. Ki lehet ez a férfi a fejszével?

„A barátom Chilében készítette ezt a képet, amikor kitört a vulkán.”

„Tegnap dohányzás közben, erre az árnyékra lettem figyelmes, egyszerűen nem akartam hinni a szememnek.”

Amikor éjszakai kamerával figyeled a kisbabád minden mozdulatát, de ezt látva kiráz a hideg és inkább kikapcsolod a figyelő monitort.

Ezt vettem észre, amikor egy koppenhágai folyó mellett sétáltam.

„A hegyekben egy erdei hátsó úton mentem, a vidéki házunkhoz, amikor láttam valami furcsát a szemem sarkából.”

„Felvételeket készítettem a házról, amit eladásra kínálok, később láttam, hogy nem vagyok egyedül.”

„Egyszer muszáj volt a kocsimban aludnom, de amikor felébredtem, és megláttam ezt a hátsó ablakon, képtelen voltam elaludni, és még sosem éreztem magam ilyen sebezhetőnek.”

„A hálószobám ablakából kitekintve, hajnali 2 órakor erre lettem figyelmes.”

„A házban, ahol élünk, van egy földalatti rész. Az ajtó repedéseinek egyikébe tettem a telefont, és ezt a hátborzongató képet sikerült lencsevégre kapnom. ”

„Erre a képre sosem kaptunk logikus magyarázatot, mert, mikor anyukám a képet készítette, elmondása szerint senki sem volt a szobában rajtam kívül.”

Ez a kép talán igazolja, hogy létezik egy párhuzamos univerzum a tükrön túl.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!