20 éven át nem mosott fogat. Ez lett az eredménye…

Megosztás

- Hirdetés -

Ráadásul mindennél jobban szereti a gyorsételeket és a cukros üdítőket…

Minden normális szülő arra neveli a gyermekeit, hogy vigyázzon a fogaira. A fogmosás rendkívül fontos. Persze, gyerekként duzzogtunk, amikor be kellett vonulnunk a fürdőszobába, de jó esetben, a korral ezt is beláttuk. Egyrészt egy ember igényessége nagyban lemérhető a fogai állapotáról, másrészről meg, mindenki pontosan tudja, hogy egy komolyabb fogászati beavatkozás ára már lassan csillagászati összeg.

kep 2022 07 17 101258928 20 éven át nem mosott fogat. Ez lett az eredménye...

Ez a fiatalember azonban, nem foglalkozott a fogaival egy cseppet sem, és meg is lett az eredménye.

- Hirdetés -

Jay 21 éves korában tűnt fel a Kínos testek című műsor egyik epizódjában. Ebben bevallotta, hogy soha nem foglalkozott a fogaival. Nem láttak azok fogkrémet, fogselymet kb. 20 éven keresztül.

Az évek során rengeteg gyors ételt ettem, sok szénsavas üdítőt ittam, és nem igazán vigyáztam rájuk, – nem igazán mostam meg őket, nem használtam fogselymet vagy ilyesmit” – mondta a férfi

Jay fogai egyre inkább mentek tönkre, ő pedig egyre jobban félt fogorvoshoz menni, szóval hagyta az egészet…

- Hirdetés -
kep 2022 07 17 101940833 20 éven át nem mosott fogat. Ez lett az eredménye...

Idővel összeszedte a bátorságát és hagyta, hogy a műsor fogorvosa megvizsgálja. A férfi fogait rengeteg fogkő, megkövesedett ételmaradékot borítják. Ahhoz, hogy egyáltalán megvizsgálni meg tudják a fogait, egy asszisztensnek speciális szerrel kellett kezelnie őket, amely eltávolította a lepedék egy részét, és így lehetett csak felmérni a helyzetet.

A CT-vizsgálat kimutatta, hogy 11 fogát ki kell húzni. A fogai nagyja teljesen tönkrement, de az állkapcsa elég egészséges ahhoz, hogy implantátumot kaphasson.

A beavatkozás előtt meg kellett ígérnie az orvosnak, hogy elkötelezi magát a fogmosás mellett és csökkenti a cukros üdítők fogyasztását.

- Hirdetés -

Íme a végeredmény….

kep 2022 07 17 101949093 20 éven át nem mosott fogat. Ez lett az eredménye...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!