20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

- Hirdetés -

A 17 éves fiú 20 percig volt halott. Elesett és elájult az iskolai edzés során. Miközben a mentők az életéért küzdöttek egy rendkívüli utazáson volt. A Youtube-on elérhető a riport a fiúval. Ebben elmeséli, hogy mi vár ránk a halál után.

28B6C0B70000097629309 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

20 percig volt halott

Biztosak vagyunk benne, hogy egy napon mindannyian meghalunk. Eltérnek azonban elképzeléseink arról, hogy mi vár ránk a halál után. A klinikai halál túlélői azt állítják, hogy tudják a választ.

28B6C0AA00000578 0 im97629103 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

2015. május 5-én Zack Clements, egy 17 éves fiú Texasból épp tesiórán volt. Egyszer csak hirtelen összeesett és elájult. A mentők vért és verejtéket nem kímélve harcoltak az életéért.

- Hirdetés -
97702345 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

Zack szíve 20 percig állt. Orvosilag ez azt jelentette, hogy meghalt. Ekkor azonban csoda történt.

28B6m 25 1431697521656 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

Mi vár ránk a halál után?

20 perc elteltével, amikor az orvosok közölni akarták a fiú szüleivel a tragikus hírt, a 17 éves pulzusa ismét érezhető volt. Néhány nappal később a fiú a kórházban ébredt fel. Egészséges volt.

97702345 1 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

Zack történetét a „Robert Skassa – Jézus vezet engem” csatorna alkotója mesélte el. Neki köszönhetjük, hogy megtudtuk, mit látott a fiú „a túloldalon”, miután leállt a szíve.

„Amint elhagytam a testemet, megláttam egy férfit, akinek hosszú haja és szakálla volt. Egyből tudtam, hogy Jézus az (…) Odaléptem hozzá, a vállamra tette a kezét és azt mondta, hogy minden rendben lesz. Ne aggódjak.”

28Bge m 36 14 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

„Ez olyan érzést keltett bennem, mintha valaki figyelne rám, és segítene rajtam. Amióta megtörtént, úgy érzem, erősebb ember vagyok.”

- Hirdetés -
im1age 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

Zack a történetmesélés közben nagyon meghatottnak tűnik, és biztos abban, amit mond. A másik oldalon látottak emléke megkönnyezte.

A tinédzser szülei azt mondják, hogy csoda történt. Az orvosok sem tudják megmagyarázni, hogyan tért vissza Zack az élők világába. Nagyjából ők is ezen a véleményen vannak.

A családot elárasztják hívások és megjegyzések – pro és kontra –, amióta Zack nyilvánosságra hozta a kinyilatkoztatását egy helyi tévéinterjúban.

- Hirdetés -
28B6C0DD0000031697642538 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a másik oldalon. Az orvosok hisznek neki

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Nővér vagyok és ezek a legdurvább vallomások, melyeket betegek a halálos ágyukon mondtak nekem….

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!