3 csillagjegy, akik tökéletes partnerek az ágyban…

- Hirdetés -

Hogy miért rájuk esett a választásunk? Alább kiderül…

kep 2022 07 13 110624914 3 csillagjegy, akik tökéletes partnerek az ágyban...

SKORPIÓ

A skorpió az egyik legtitokzatosabb csillagjegy. Nem fedi fel akárkinek az erényeit. Legmélyebb vágyait és legbelsőbb érzéseit csak a hozzá nagyon közelállókkal osztja meg. Ha egyszer feltüzeled, akkor legyél vele óvatos. Nagyon szenvedélyes szerető. Az ágyban sosem fog csalódást okozni, de fontos, hogy szinkronban legyetek… Rajtad is múlik a dolog. Ha partner vagy a dolgaiban, akkor fantasztikus élményeitek lehetnek a hálószobában, de ha nem… akkor így jártál.

kep 2022 07 13 110638986 3 csillagjegy, akik tökéletes partnerek az ágyban...

HALAK

A halakról senki nem gondolná, hogy fantasztikus szerető, de van fantáziája. Sőt! Rendkívül érzéki, szinte belelát a lelkedbe és a gondolataidba. Fel kell ébresztened a vágyait és akkor fantasztikus partner válik belőle. Érzéki, ugyanakkor domináns is az ágyban. Ha szerelmeskedésre vágysz, akkor ő a te embered…

- Hirdetés -
kep 2022 07 13 110700755 3 csillagjegy, akik tökéletes partnerek az ágyban...

OROSZLÁN

Szeret a figyelem középpontjában lenni. Ez a hálószobában sincs másképp. Pontosan tudja, hogy mit akar Tőled. Határozott, magabiztos és lehengerlő típus. Tudja jól magáról, hogy jó szerető. Egy igazi alfahím. Hajlamos egyébként önzőségre, de ha igazán kellesz neki, akkor minden figyelmét rád irányítja majd. Arra azonban figyelj, hogy folyton többet és többet akar majd… adni is, kapni is.

Mit gondoltok?

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!