3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

Megosztás

- Hirdetés -

Fontos és értékes tulajdonság, ha valaki tudja, hogy kell bánni a pénzzel. Vannak, akik erre képtelenek…

Pénzügyi ismeretekre szükség van. Három állatövi jegy számára ez lehetetlen feladat. Egyszerűen csak nem illik hozzájuk…

penz csillagjegy 3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

MÉRLEG

Mintha egy másik világból származna. A felhők között lebeg, és nem érti az elemi dolgokat. Folyton vissza kell rántani a való világba. A mérlek számára a pénz egy élvezeti dolog. Csak költeni szeretik. Megkeresni már nem annyira. Sőt, a házassággal is úgy vannak, hogy „Ha megházasodom, akkor nem is kellene dolgoznom.”

- Hirdetés -

A rokonok inkább kerülik a kapcsolatot a Mérleggel, és nem adnak nekik pénzt, mert a lehető legrövidebb időn belül bármilyen összeget képesek elkölteni. Nem tudják, hogyan kell megtakarítani, befektetni.

kep 2023 06 17 143320171 3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

IKREK

Még egy levegő jegy, bár egy kicsit racionálisabb. Az Ikrek természeténél fogva nem laza, de nem is munkamániás. Nem a pénzért, hanem inkább hivatásáért dolgozik, még ha keveset is fizetnek érte. Ezért az Ikrek férj igazi büntetés a család számára.

Ami a költekezést illeti, ebből a szempontból még aszkétikusak is: semmi felesleges, csak minimalizmus. Más szóval, nem költekezők, mint a Mérleg, de nem is a kenyérkereső fajta.

- Hirdetés -
kep 2023 06 17 143341727 3 csillagjegy, akinek fogalma sincs, hogy kell kezelni a pénzt

OROSZLÁN

A büszkesége és nárcizmusa az oka a normális munkahely és ennek következtében a fizetés hiányának. Az oroszlánok biztosak abban, hogy jobbat érdemelnek, panaszkodnak főnökeikre és kollégáikra, elképzelhetetlen ötletekről és tervekről álmodoznak.

És az ilyen álmok eredménye kiábrándító: hétköznapi pozíció, minimálbér és képtelenség megszerezni a szükségeset. Ennek ellenére büszkén ül a trónon és kritizál mindenkit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!