30 éves kora előtt hat gyermeke született. Nagyon sértő üzeneteket kap, ismeretlenektől. „A vaginád katasztrofális állapotban lehet…”

Megosztás

- Hirdetés -

Manapság, amikor a párok úgy döntenek, hogy utódot vállalnak, általában egy vagy két gyermeket értünk alatta. Vannak, akik nehezen hiszik el, hogy egyesek még a „régi iskola” hívei. Minél több…annál jobb…

Egy fiatal anya története

Krechelle Carter 30 éves kora előtt hat gyermeket szült. Az ausztrál anyuka azzal érvelt, hogy remekül érzi magát az anyaszerepben.

Egy férfi azonban nagyon csúnya, bántó üzenetet küldött neki.

„Sajnálom a gyerekeit…”

„Michael Smith” néven írt valaki neki egy üzenetet, melyben megírta, hogy sajnálja a gyerekeit. Az anyuka úgy döntött, hogy közzéteszi amit a férfi írt…

„Minden, amit csinálsz, borzasztóan hihetetlen….A hüvelyed katasztrofálisan nézhet ki. Ennyi gyereknek nem tudsz normális életet biztosítani. A jövőjük eléggé kilátástalannak tűnik. Emellé még kórosan elhízott is vagy. Sajnálom a gyerekeid…”

- Hirdetés -

A nő úgy döntött, hogy válaszol a férfinak. Nem is maga az üzenet bántotta, hanem az, hogy valaki ismeretlenül ír gyűlölködő üzeneteket. Ennek mégis mi értelme?

„Ez erőszak. Ennek véget kell vetni. Szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy nem tűröm el az agresszió semmilyen formáját. Vannak, akik túl sok időt pazarolnak arra, hogy gyűlölködjenek. Mi lesz ezután? Leállsz valaha?”

A fiatal anyuka azt is bevallotta, hogy minden gyereke császármetszéssel született, szóval nem kell aggódnia a vaginája „állapotán”…

„Azonnal elkezdtél kommentálni a hüvelyemről. És ha tudni akarod, egész jól van, mert én császármetszéssel szültem az összes babát. 6 picit húztak ki a hasamból, így már nem nagyon zavar semmi”

Carter nem sértődött meg a „Smith” szavak hallatán, aki azt mondta, hogy túlsúlyos. Tisztában van az alakjával, és ahogy írta:

„Az igaz, hogy elhíztam. Amióta az eszemet tudom, ilyen vagyok, de adj pár hónapot és megpróbálok megbirkózni vele.”

- Hirdetés -

A 6 gyermekes édesanya gondoskodik arról, hogy csodálatos családja és támogató partnere legyen. Az ilyen keserű szavak azonban, amelyeket az ismeretlen írt neki, sokat árthatnak …

„Van egy szerető férjem, gyönyörű és egészséges gyermekeim, valamint családom és barátaim, akik követni fognak a tűzbe is. Üzenetét a műtét utáni pihenés közben kaptam. Szégyelld magad. Megismétlem, amit már írtam: elég egy rossz szó, rosszkor, rossz ember felé szólva..”

1111 30 éves kora előtt hat gyermeke született. Nagyon sértő üzeneteket kap, ismeretlenektől. "A vaginád katasztrofális állapotban lehet..."

Ezúttal egy magabiztos nőhöz jutott el egy gyűlölettel és kritikával teli üzenet. Félő belegondolni, mi történne, ha olyan embernél találna be, aki például depressziós vagy valamilyen komolyabb lelki problémával szenved…

A szavaknak hatalmas ereje van. Ezt nem szabad elfelejteni…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!