37 év korkülönbség van közöttük – Undorító dolgokkal szembesülnek nap mint nap, ők mégis boldogok…

- Hirdetés -

37 év korkülönbség van köztük, de ez egyáltalán nem gátolja őket a boldogságban. Viszont a gyűlölködéssel és gonoszkodással szörnyű minden nap szembenézniük.

Korán McCain 24 éves Cheryl McGregor pedig 61 éves most. 2012-ben találkoztak először, ekkor a férfi még csak 15 éves volt és egy gyorsétteremben dolgozott Grúziában. A nő fia volt Korán akkori menedzsere, és ő is sokat járt az étterembe, gyakran besegített. Azonban hamar elváltak útjaik, a fiatal fiú elköltözött.

2020. november 11-én találkoztak újra, mindketten elkezdtek TikTok videókat készíteni. Sok közös tartalom készült, és annyira összebarátkoztak a közös munka alatt, hogy hamar egy párrá váltak.
Mint kiderült, a nő egyik fiánál is fiatalabb Korán, de ez egyáltalán nem zavarja őket. A fiú hangsúlyozza, hogy szerelme lélekben és szívben fiatal és csak úgy ragyog. Elmondása szerint intim pillanataik is teljes mértékben kielégítőek.

Egy interjúban Cheryl elmeséli, hogy végre megkapja azt, amire egész életében vágyott: az együttérzést, őszinteséget és szeretetet.
„Ez a fiú valóban törődik velem, csillog a szeme amikor rám néz. Még sosem volt mással, látom, hogy rajong értem.”

Sokan képtelenek örülni a boldogságuknak. Undorító és gyűlölködő kommenteket írnak nekik.
„Vidd vissza az idősek otthonába; Miért ástad ki; Mint egy zombi; Élőhalott” – ez csak egy kis ízelítő a borzalmas megnyilvánulásokból, amikkel nap mint nap találkoznak. Illetve mindig megkapja a fiatal fiú, hogy csak a nő pénzéért van vele, nem szeretetből.
A pár nem érti, miért nem tudják elfogadni őket. Próbálnak nem foglalkozni a gonoszkodókkal, és egymásra koncentrálni. Azóta már össze is házasodtak, ezeket a pillanatokat is megosztották az oldalaikon.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!