4 csillagjegy, akiknek a vérükben van a gonoszság

- Hirdetés -

Egyes csillagjegyeknek a vérében van a gonoszkodás. Sőt! Azt szoktuk mondani, hogy az ember úgy enbloc gonosz. Tény és való, hogy vannak, akik bizonyos helyzeteket másképp reagálnak le. Ez függ a habitusuktól, amelyet nagyban befolyásolhat, hogy milyen csillagjegyben születtek.

gonosz 4 csillagjegy, akiknek a vérükben van a gonoszság

Vízöntő

A vízöntő tudja jól, hogy szükség van térre. Ezt a vitában is tiszteletben tartja, de ha őt éri sérelem, akkor képes felvenni egy nemtörődöm stílust, amit rettentő nehéz elviselni. Kiengesztelni meg lehetetlen. El kell érni, hogy ő, magától lenyugodjon és belássa, kár veszekedni.

kep 2022 04 26 162658165 4 csillagjegy, akiknek a vérükben van a gonoszság

Halak

Egy érzelmes és érzékeny ember. Kell neki az, hogy egy vita után „puncsoljon” neki a másik. Fordított helyzetben, nehéz vele. Nem feltétlenül látja be, ha ő tévedett, illetve ő nem az a bújós, kiengesztelős fajta. Az esetek többségében a másik félnek kell engedni, ha jó kapcsolatot akar egy halakkal.

kep 2022 04 26 162715096 4 csillagjegy, akiknek a vérükben van a gonoszság

Skorpió

Nagyon gyanakvó és birtokló természet. Ezt szinte lehetetlen kielégíteni. Az a fajta, aki képes meggondolatlanul nagyon csúnyán odavágni dolgokat a partneréhez. Bele sem gondolnak abba, hogy ezzel mennyire megbántják a másikat.

- Hirdetés -
kep 2022 04 26 162723606 4 csillagjegy, akiknek a vérükben van a gonoszság

Szűz

Néha nagyon hideg. Ez alapvetően az egója miatt van. Nem szeretnek alulmaradni egy vitában. Megértőek, de az alacsony önértékelésük miatt inkább bezárkóznak és felvesznek egy „nemtörődöm” stílust. Bármit, csak ne a másiknak legyen igaza.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

nlc

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!