40 év korkülönbség van kettejük között. Tényleg igaz szerelem lenne vagy csak a pénzről szól…?!

Megosztás

- Hirdetés -

Az olyan párkapcsolatok, ahol nagy a korkülönbség mindig is komoly ellentmondásokat szültek az emberek közt. Ez a nő 40 évvel fiatalabb a vőlegényénél. Az internetezők már megbélyegezték őket, hogy „a nagyapád a vőlegényed”.

Kapcsolat egy idősebb férfival

David Simonini és Willos Sias a Tindernek köszönhetően találkoztak egymással. Mára egy harmonikus duóként élnek, amelyet az interneten „cowboy and angel” („Cowboy és angyal”) becenéven ismernek. A TikTokon népszerű csatornát több mint 145 000 ember követi. Hatalmas népszerűségre tettek szert az őket elválasztó nagy korkülönbségnek köszönhetően. 40 év! Ennek ellenére a pár biztos abban, hogy érzéseik őszinték.

Sajnos David és Willow nap mint nap szembe kell nézzen az őket pocskondiázó kommentekkel. Az internetezők szerint a nő a férfi halálát várja, valami örökség fejében. Mások szerint a férfi fizet a nő társaságáért.

- Hirdetés -

A vélemények ellenére a pár mosolyogva posztol szenvedélyes fotókat. A pár egyébként nemrég jelentette be az eljegyzést. A boldog menyasszony hatalmas gyémántgyűrűt kapott. Nyilván örült neki…

Szerintetek tényleg szeretik egymást?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!