56 évesen esett teherbe… Gyermeke apja…a saját fia!

Megosztás

- Hirdetés -

Már önmagában az is durva, hogy valaki ennyi idősen essen teherbe…Az 56 éves nő a saját unokáját fogja megszülni…

Terhesség 56 évesen. A gyermek apja… a nő fia

Nancy Hauck számára nagyon fontos volt, hogy lehessen unokája. Amikor megtudta, hogy menyének nem lehet gyereke, habozás nélkül úgy döntött, hogy segít fiának teljes családot alapítani. Felajánlotta mindkettőjüknek, hogy lesz a helyettesítőjük. Mindketten beleegyeztek. A nő Instagram-profilján elárulja, hogy soha nem érezte magát boldogabbnak, mint most. És hamarosan találkozik unokájával, aki az elmúlt hónapokat… a pocakjában töltötte. 

Soha nem gondoltam volna, hogy 56 évesen terhes leszek. Abban sem voltam biztos, hogy ez lehetséges, de a legszebb dolog, ami valaha történt velem.

- Hirdetés -

Nancy fia és menye nagyon hálás neki az önzetlen támogatásért.

Hálás vagyok, hogy van egy ilyen önzetlen és szerető édesanyám, aki kész volt ilyen áldozatot hozni a családomért

A házaspár több mint 6 éve próbálkozott, hogy babájuk lehessen. Próbálkoztak embrióbeültetéssel is. Hosszas várakozás után végül összejött, és a párnak ikreiszülettek. A szülés azonban nem ment komplikációk nélkül. A szülés után után kiderült, hogy Cambria nem tud újból teherbe esni. Óriási csapás volt ez a számukra. Ebben az esetben felbecsülhetetlen értékű volt a férfi édesanyjának segítsége. Beleegyezett, hogy béranyjuk lesz.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!