6 kép, amelyek hihetetlenül jól ábrázolják, mennyire siralmas a szinglik élete.

- Hirdetés -

Mindenkinek ismerős a szingliség fogalma. Hiszen mindnyájan átéltük már ezt a szakaszt. Nyomorúságos dolog tud lenni az első pár hónap, mikor épp próbáljuk feldolgozni a szakítást. Az jár a fejedben, hogy megint a nulláról kell kezdened. Megint végig kell járnod az ismerkedés fázisait, amivel nincs semmi gond, kivéve ha ketyeg a biológiai órád. Mert akkor bizony elég kellemetlen tud ez a helyzet lenni. Ha túl sokáig vagy egyedül, fura szokások alakulnak ki benned, amit mondjuk az ismerőseid meglepetten fognak fogadni. Lássuk, mivel kell szembesülni minden egyes egyedülálló embernek. Milyen megpróbáltatásokkal néznek szembe, míg egyedül tengetik napjaikat.

Amikor a szüleid megkérdezik, találkoztál-e már valakivel..és te lányos zavarodban nem tudod eldönteni mit is válaszolj.

- Hirdetés -

Amikor házi kedvencedhez úgy beszélsz, mintha élő ember lenne.

Elfelejted, mit kell viselni egy randin.

- Hirdetés -

A harmadik kerék effektus

- Hirdetés -

Elkezdesz azon gondolkodni, hogy talán soha nem fogod megtalálni a másik feled és így kell életed hátralévő részében élned.

Semmi más nem nyújt vigaszt csak a nassolás.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!