7 izgalmas tény a női mellekről, amelyet a férfiak még csak nem is sejtenek

- Hirdetés -

A nők többsége rengeteget aggódik azon, hogy túl kicsi vagy éppen túl nagy a melle. Persze mindkettő jelenthet problémát a viselőjének, de most mutatunk néhány érdekességet, amelyet jobb, ha te is tudsz.

A bal mell általában nagyobb, mint jobb

Van, akinél jobban és van, akinél kevésbé figyelhető meg a méretkülönbség. A páros testrészeknél azonban teljesen normális dolog. Kizárt, hogy milliméterre pontosan egyforma legyen két mell. Általában mindig a bal egy árnyalattal nagyobb. Nemcsak méretbeli különbségek lehetnek, hanem eltérő lehet a mellbimbók kiterjedése és az irány, amerre azok mutatnak.

- Hirdetés -

Az átlag körülbelül fél kiló

Egy átlagos női mell fél kilót nyom, ami az összes testzsír 4-5%-át adja ki. A kor előrehaladtával azonban a mellek zsírtartalma megnő. A dohányzó hölgyek sejtállománya szárazabb, ami azt jelenti, hogy gyengébb lesz a tartásuk.

Izgatásra megnőnek

- Hirdetés -

A pásztorórák időtartama alatt a mellek megnőnek, még az is előfordulhat, hogy egy egész kosármérettel lesznek nagyobbak.

Szőrszálak a mellbimbón

Minden nőnél 2-15 sötét és egyenes szőrszál nő a bimbóudvar szélén. Az, hogy mennyire sötét, azt elárulja a hölgy hajszíne, ugyanis minél sötétebb a haj, annál sötétebbek ezek a szőrszálak is. Ha zavarnak csipesszel el lehet őket távolítani, de csak nagyon óvatosan, mert a mell bőre nagyon érzékeny és hajlamos a szőrtüsző-gyulladásra és a pattanásokra is.

- Hirdetés -

A mellek nem szeretnek sportolni

A hölgyek majdnem minden testrésze imádja a mozgást, kivéve a mellek. A futás, az aerobic, de még a séta is pattogásra kényszeríti őket, ez pedig a szövetek megnyúlásához, vagyis a mellek megereszkedéséhez vezet. A megfelelő méretű és minőségi sportmelltartó viselésével kiküszöbölhető ez a kellemetlenség.

Alvás közben a mellek eldeformálódhatnak

A hason történő alvás rendkívül rossz hatással van a női mellekre. A megfelelő testhelyzettel megőrizhetők a keblek formái és feszességük. Nagyobb melleknél pedig célszerű oldalra fekve aludni és egy kispárnát helyezni alájuk.

Rengeteg nőnek van műmelle

Körülbelül két millió nő hord mellimplantátumot a világon. Ez mutatja meg leginkább a mell körüli komplexusok súlyosságát. Sőt, jó néhány esetben még a sebészkés sem jelent megoldást, ugyanis a probléma nem testi, hanem lelki eredetű.

Te mit szólsz? Tudtál ezekről a dolgokról?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!