7 vad és rémisztő tény az ázsiai országokról

- Hirdetés -

Az ázsiai országok technológia szempontból jóval egy lépéssel előttünk járnak. Ellenben rengeteg olyan hagyomány van náluk még mindig érvényben, amely megfélemlíthet egyes európai, vagy amerikai országot. Mutatunk nektek ebből néhányat.

1.
Szaúd-Arábiában a mai napig képesek boszorkánysággal megbélyegezni egy személyt, melyen kivégzés is végrehajtható. A 21. században a társadalom még mindig hisz abban, hogy egyes embereknek lehet mágikus képességei.

2.
Dél-Koreában, Sinan-megye területén vannak mezők, ahol a sót termelik. Az ültetvényen dolgozó embereket rabszolgáknak tekintik. Alultápláltak és rengeteg erőszakos cselekménynek vannak kitéve. Éjjel-nappal dolgoznak.

- Hirdetés -

3.
Kambodzsában a szegénység arra ösztönzi az embereket, hogy eladják lányaik ártatlanságát. Ez titokban történik, egy érintetlen lány ártatlansága 800-4000 dollárba kerül.

- Hirdetés -

4.
Nehéz elhinni de Japán a 17. század óta még mindig több ezer delfint öl meg évente. Az egész világ tiltakozik ellene, de az ország politikája szerint ez rendben van. Felháborító!

5.
Üzbegisztánban a nőket kényszerítik a sterilizálásra, annak érdekében, hogy szabályozzák az ország születési arányát.

- Hirdetés -

6.
Indonéziában csak az ártatlan lányok léphetnek be a rendőrségbe. Ez az eljárás nagyon kellemetlen és sértő, de a hatóságok azt állítják, hogy ily módon elkerülhetőek a nemi úton terjedő betegségek a rendőrök között.

7.
A bangladesi teljes szegénység miatt a rokonok eladják a 12-14 éves lányokat bordélyházakba. A lányoknak nincsenek jogai és nem is hagyhatják el azt. Öt év elteltével megválaszthatják ügyfeleiket, vagy elhagyhatják a házat.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!