70 kg-ot fogyott hogy MODELL lehessen. Sikerült neki… Elképesztő átalakulás

Megosztás

- Hirdetés -

70 kg-ot fogyott, hogy modell legyen. Az „új” alakjának köszönhetően esélyt kapott arra, hogy valóra váltsa legbensőbb álmait. Elnézve, hogy néz ki ma, nehéz elhinni, hogy a közelmúltban komoly túlsúllyal küszködött.

kep 2022 08 04 110741917 70 kg-ot fogyott hogy MODELL lehessen. Sikerült neki... Elképesztő átalakulás

Nehéz küzdelem az alakért

Az elhízás és a túlsúly egy örökös probléma az emberiség életében. A túlsúly számtalan egészségügyi probléma forrása. A mostanában divatos „testpozitív” mozgalom sem feltétlenül jó. Sok elhízott ember a felesleges kilók elleni küzdelem helyett a nem teljesen egyértelmű „önelfogadásra” koncentrál. Ennek eredményeként a súly megáll, és a probléma egyáltalán nem tűnik el. Vannak azonban olyanok, akik a saját kezükbe veszik a dolgokat, és a fogyással járó nehézségek ellenére küzdenek az egészségért.

- Hirdetés -

Ilyen Monalisa Moura is, aki több mint 70 kg-ot fogyott. A 31 éves nőnek volt egy gyomor-bypass műtétje, és gyökeresen megváltoztatta az étkezési szokásait. Akkor ijedt meg, amikor a mérleg 139 kg-ot mutatott. Tudta, hogy itt az idő a cselekvésre. Az sem segített rajta, hogy gyermeke születése után depresszióba esett. Nem tudott belenyugodni a testalkatába.

Sosem voltam sovány gyerekként sem. De 2014-ben, a második terhességem után kórosan elhíztam. Szülés utáni depresszióm volt, megpróbáltam kioltani az életem.

70 kg-ot fogyott, hogy modell legyen

Monalisa Moura esetében radikális lépésre volt szükség. A 31 éves nőn gyomor-bypass műtétet hajtottak végre, így a gyomra eredeti méretéhez képest 15%-al csökkent. A nő kevesebbet evett és nem nassolt. Két év alatt 71 kilótól szabadult meg. Sajnos Moura nagyon veszélyes játékot űzött. A racinális fogyás helyett időszakos böjttel és egyéb drasztikus diétákkal kínozta magát.

 Jelenleg körülbelül 68 kg a súlya. Egészségesen táplálkozik és rendszeresen mozog.

- Hirdetés -

Azóta egy brazil focicsapat is a műzsájává választotta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!