8 év után megtudta férje legnagyobb titkát…”Azt hiszem, hogy el kell válnom tőle…”

- Hirdetés -

A párkapcsolati titkok egy eléggé kínos téma. Sokan úgy gondolják, hogy bizonyos dolgokat nem feltétlenül kell tudnia a másiknak, hiszen, amit nem tudunk, az nem fáj. Bár a kíváncsiság ennél sokkal erősebb.

Apróság

El tudod képzelni, hogy a férjed vagy a feleséged titkolózzon előtted? Apró dolgok esetén nincs ezzel probléma, de mi a helyzet, ha valami komoly dologról van szó. Például több tucat eltitkolt gyerekről…

kep 2022 06 23 204547588 8 év után megtudta férje legnagyobb titkát..."Azt hiszem, hogy el kell válnom tőle..."

Termékeny spermadonor…

Pontosan ezzel kellett megküzdenie egy Reddit felhasználónak. A nő a fórumon leírt egy szokatlan helyzetet, amellyel szembe kellett néznie. Kiderült, hogy férjének sokkal több gyereke van, mint amennyit el tudott képzelni. Egy fórumbejegyzésben ezt írta:

8 éve vagyunk házasok, egy gyermekünk van. Amikor elkezdtünk randevúzni, azonnal világossá tette, hogy korábban spermadonor volt. Soha nem kérdeztem meg tőle, hány gyerek apja, de feltételeztem, hogy több. Amikor néhány hete erről kérdeztem, azt mondta, hogy a közelmúltban azt az információt kapta a klinikától, hogy 47 gyermeke van.

A nőt sokkolta ez a szám. Szerinte korábban meg kellett volna kérdeznie. Alapvetően nem érdekelni, hiszen itt nem beszélhetünk „hibázásról”. Az biztos, hogy egy ilyen gondolatot nehéz kezelni..

kep 2022 06 23 204538106 8 év után megtudta férje legnagyobb titkát..."Azt hiszem, hogy el kell válnom tőle..."

Nem számítottam rá, hogy ennyi. Természetesen én vagyok hibás, mert soha nem kérdeztem rá. Amikor először mesélt róla, azt válaszoltam, hogy nem érdekel, és nem is akarom tudni. Szóval most nem hibáztathatom, amiért nem árulta el, hány gyereke van. De 47? Az Isten szerelmére! Nem tudok nem gondolni a néhány év múlva felmerülő problémákra. Minden gyermekének joga van kapcsolatba lépni vele, amikor betölti a 18. életévét. El kell válnom a férjemtől, annak ellenére, hogy kezdettől fogva őszinte volt hozzám?

- Hirdetés -
kep 2022 06 23 204527078 8 év után megtudta férje legnagyobb titkát..."Azt hiszem, hogy el kell válnom tőle..."

Mi van, ha a gyermekük találkozik testvérekkel?

Természetesen az internetezők elhalmozták válaszokkal. Kiderült, hogy meglehetősen megosztottak a vélemények. Néhányan osztoznak a nő félelmeiben , és nem szeretnek folyamatosan attól tartani, hogy békés életükben hirtelen csaknem 50 gyermek jelenik meg:

Engem egyáltalán nem zavarna, hogy 47 gyereke van spermadonornak. Végül is nem szexelt más nőkkel, és nem hagyta el gyermekeit sem, mielőtt azok megszülettek volna. Viszont az lenne a gondom, hogy 18 éves koruk után felvehetik vele a kapcsolatot. Nagyon sok ember szeretne családtaggá válni, és alapvetően nem érdekelne, de ki akarna mostohaanya szerepet játszani???

Mi van akkor, ha a közös gyermekük beleszeret valamelyik „testvérébe”. 47-en futkosnak a világban…

- Hirdetés -
kep 2022 06 23 204516291 8 év után megtudta férje legnagyobb titkát..."Azt hiszem, hogy el kell válnom tőle..."

Nem számít?

Az én véleményem valószínűleg nem népszerű, de ez tényleg számít? Ez nem befolyásolja a kapcsolat dinamikáját, ezért az egyetlen kitétel a genetika. De alapvetően az incesztus egy generációja nem fogja túlságosan elrontani a génjeit.

Egyrészt megértjük, hogy egy ilyen információ sokkolhatja a bejegyzés szerzőjét. Másrészt viszont a nő saját magát hibáztatja, ugyanis semmi sem akadályozta meg abban, hogy korábban férjétől megszerezze ezeket az információkat . Talán jobb lenne, ha a partner egyáltalán nem említi a gyerekek számát …

Te mit tennél a helyében? Írjátok meg a véleményeteket kommentben…

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!