9 férfi tanács, amit minden egyes nőnek meg kellene fogadnia.

- Hirdetés -

A nők szeretik a bátor úriembereket. Valószínűleg hölgyeim egyetértünk abban, hogy néha érdeklődést kell mutatniuk a férfiak felé. Óvatosan kell megközelíteni a férfiakat és a nőket is, mert amikor a „zsákmány” könnyen beszerezhető, már nem olyan érdekes mint azelőtt. Itt van néhány érdekes tény, amit miden nőnek meg kéne fogadnia, ha ismerkedni akar egy férfival.

Mosolyogj!

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek sokkal jobban szeretik a mosolygó nőket, mint azokat, akik magabiztosak vagy titokzatosak. Amikor mosolyogsz, egy embernek küldesz egy jelzést: „Boldog vagyok, és boldoggá tehetlek.” És ki fogja megtagadni ezt az ajánlatot? Szóval mosolyogj! Még akkor is, ha telefonon beszélsz. Könnyen át lehet érezni valaki hangulatát még távolról is.

- Hirdetés -

Mutass érdeklődést

A férfiak úgy ahogy a nőik is szeretik, ha valaki érdelődik irántuk. Érdeklődj a hobbijairól, nézeteiről, értékeiről és céljairól. Figyelj rá, és tegyél fel további kérdéseket a legfontosabb témákról, amik érdekelnek. Ha valamit nem értesz, ne félj elmondani neki. Ez édesnek tűnhet – csak csináld szépen.

- Hirdetés -

Kérj segítéget

Alakíts ki egy olyan helyzetet, ahol az ember, akit szeretsz, erősnek érezheti magát. A férfiaknak nem sok esélyük van manapság, mert a világ már tele van olyan nőkkel akik erősek és függetlenek. Hívd el a házadba, lakásodba és kérd meg, hogy javítson meg valamit vagy, hogy nézze meg mitől van fura hangja a kocsidnak. Ez az egyik módja, hogy az ember megmentőnek érezze magát, ai még imponálni is fog neki.

- Hirdetés -

Köszönd meg

A szívesség és annak meghálálása közvetlen, de elegáns módja annak, hogy kimutassuk érdeklődünk valaki iránt. Ez az egyik módja a bókolásnak is, ami nagyon fontos. Éppen ezért, ahelyett, hogy köszönetet mondanál, próbáld meg inkább, hogy: „Nagyszerű munkát végeztél. Valóban segítettél nekem, és nem tudom mi lett volna velem nélküled.

Egyébként a hála a flörtölés legideálisabb pillanata. Menj közelebb, érintsd meg, és nézz a szemébe. Hívjd el egy csésze kávéra vagy egy pohár borra.

Segíts abban, hogy férfinek érezze magát

Hagyjd, hogy érezze, biztonságban vagy vele és mondd el neki, amilyen gyakran csak tudod. A nő védelme minőségi, amit a természet adott a férfiaknak, ezért aktiválásakor közöld vele, hogy ez tetszik neked. Kérdezd meg tőle, hogy hazakísérne e mert sötét van, vagy esik az eső és nincsnálad ernyő.

Légy közvetlen

Ha azt szeretnéd a tudtára adni, hogy vele szeretnél moziba menni akkor csináld rendesen! Az, hogy „Jó film van a moziban!” nem segít abban, hogy a férfi megértse, vele együtt akarsz menni, és nem igazán érdekli, hogy melyik filmet akarod megnézni. Közvetlenül fejezd ki gondolataidat.

Ne akarj a bartja lenni

Amikor a nők megpróbálják felhívni magukra egy férfi figyelmét, néha úgy viselkednek, mintha barátok lennének: hallgatják a többi lányról szóló történeteket, tanácsokat adnak, és segítséget nyújtanak. Ez a viselkedés ellentétes a játék szabályaival: senki sem vadászik egy barátra. Tehát ha érdekel a férfi, mint partner, ne próbálj meg barátságot építeni vele. Légy következetes és tiszta: nézz rá, viselkedj és beszélj vele úgy, mint egy érdeklődő nő, nem pedig egy barát.

Légy következetes

Ha emberekkel kommunikálsz főleg olyannal aki tetszik, akkor ragaszkodnod kell egy viselkedési módhoz. A nők titokzatosnak akarnak tűnni, de néha nagyon különböző módon viselkednek, egyszerűen azért, mert hangulatuk folyamatosan változik. Ezért nem értik a férfiak, mi történik, ami nagyon idegesítőnek tud lenni. Ha tegnap azt mutattad, hogy nagyon tetszik neked, ma meg közömbös vagy, holnap újra érdekel, abból nem sül ki semmi jó.

A szeme nagyszerű eszköz ahhoz, hogy megmutasd érdeklődsz egy ember iránt. Egy olyan nő szeme, akit nem érdekel a pasi, rendesnek látszik. Nem fejez ki érzelmeiket. A férfiak tudat alatt tudják ezt, és elveszítik a reményt. Ne hagyjd, hogy ez megtörténjen. Ha egy férfi feltesz egy kérdést, nézz mélyen a szemébe. Ez számára úgy fog kinézni, mintha megvizsgálnád őt, ami azt jelenti, hogy érdekel.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!