A 11 éves kisfiú egyedül érkezett a határra. A kezén és egy papírfecnin üzenetet találtak

Megosztás

- Hirdetés -

Egy szívszorító fotó járja be az internetet, amin egy kisfiú szerepel. Egy 11 éves gyermekről van szó, aki saját erejéből ment ki a szlovák-ukrán határátkelőre. Rémült volt és fázott, egy kis méretű gyermek hátizsák volt rajta. A kezében szorította az útlevelét és egy papírt, amire tollal volt írva egy üzenet.

A szlovák rendőrök elmondták, hogy életük végéig emlékezni fognak erre az estére.

kisfiú

„Amióta tart a háború, óriási tömeg van a határátkelőnél. Azonban valahogy már messziről látni lehetett, hogy egy kisgyerek teljesen egyedül közelít felénk.”

A sok rémült és rettegő felnőtt között egyedül volt ez a gyermek, csak magára számíthatott. A rendőrök azonnal megállították, hogy érdeklődjenek és megtudják, mi van a szüleivel.

kk 1 A 11 éves kisfiú egyedül érkezett a határra. A kezén és egy papírfecnin üzenetet találtak

Az üzenetből amit szorított a kezében, kiderült, hogy a szülőknek Ukrajnában kellett maradniuk, nem tudták elkísérni a fiút. Mégis úgy gondolták, nagyobb biztonságban lesz, ha átkel a határon. Meg kellett hozniuk a legnehezebb döntést, el kellett válniuk a fiútól, hogy védhessék a hazájukat.

„Nagyon bátor volt a 11 éves gyermek, hozott magával egy kis nejlon zacskót, amiben étel és ital volt.”

- Hirdetés -
0 A 11 éves kisfiú egyedül érkezett a határra. A kezén és egy papírfecnin üzenetet találtak

Hamar észrevették, hogy a kezére tollal fel van írva több telefonszám. Szörnyű belegondolni, hogy a szülők mennyire félthették a kicsit, mégis elengedték egyedül, nem volt más lehetőségük. Bíztak benne, hogy majd tud jelentkezni, ha már biztonságban van.

Az egyenruhások azonnal védett helyre vitték a fiút, meleg ételt és italt adtak neki. Az önkéntesek azonnal hívták a telefonszámokat. Sikerült értesíteni a szülőket, hogy biztonságban megérkezett a gyermek. Illetve másik számon sikerült elérni más rokonokat, akik Szlovákia területén élnek. Ők azonnal jöttek a fiúért. Mint kiderült, az édesanya előre megbeszélte a rokonokkal, hogy a gyermek ezen a napon fog érkezni.

1 A 11 éves kisfiú egyedül érkezett a határra. A kezén és egy papírfecnin üzenetet találtak

A bátor kisfiú nagyon hálás volt a törődésért, amit a határon kapott, mindenkinek megköszönte a segítséget. Végig mosolygot, olyan volt mint egy reménysugár ebben a borzalmas időszakban. Más emberek és gyerekek is csodálták a magabiztosságát.

- Hirdetés -

A fiú cselekedete nagyon megérintette a rendőröket, így megosztották a történetét. Ledöbbentek ezen a hihetetlen elszántságon.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!