A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság…

Megosztás

- Hirdetés -

A brit Byron Geldard ekkor 18 éves volt. Nagyon sokáig fájt a hasa, de az orvosok nem tudtak egyértelmű diagnózist felállítani. Végül azonban sikerült, és mindezt egy terhességi teszt segítségével. Hogy lehetséges?

kep 2022 03 30 164938 A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság...

A fiú már régóta alhasi fájdalomra panaszkodott. Alapvetően nem is foglalkozott a dologgal. Egy 18 éves fiúnak nem szabad nyafognia – gondolta. Az orvosa is úgy volt vele, hogy biztosan csak az edzőteremben erőlteti meg magát folyton. Byron megbízott a „diagnózisban”, (vagy annak hiányával) és elment nyaralni a barátaival.

kep 2022 03 30 165108 A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság...

Sajnos a vakáció alatt a fájdalmak erősödtek. Amikor visszatért, ismért orvoshoz ment, aki ezúttal felfedezett egy csomót. Kiderült, hogy a 18 éves fiúnak rákja van, ami erősen elkezdett terjedni a testében. Az orvosok nem tudták pontosan, hogy milyen fajtával van dolguk. Egyszer csak egy terhességi teszttel álltak a fiú elé, hogy csinálja meg…

kep 2022 03 30 164922 A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság...

Byron nem egészen értette a helyzetet, de hallgatott az orvosra. Meglepődött, amikor a teszt pozitív eredményt mutatott. Ez azonban megnyugtatta az orvosokat, hogy képesek voltak felállítani a diagnózist. A 18 éves fiúnak hererákja volt, és már áttétet is kapott a hasba és a tüdőbe. A fiú elkezdhette a kezelést.

- Hirdetés -
kep 2022 03 30 165124 A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság...

De hogy?!

A terhességi tesztek kimutatják a hCG-t (koriongonadotropint), amely a nőkben a terhesség alatt, a férfiakban pedig a hererák esetében termelődik.

kep 2022 03 30 165136 A 18 éves fiúval terhességi tesztet végeztettek az orvosok. A dolog cseppet sem ostobaság...

Ez tényleg igaz?

A dolog valóban működ”het”, de ez nagyon ritka. A hererákosok kis részének a szervezete termel annyi hcg hormont, hogy azt egy teszt jelezze. A terhességi tesztnél van jobb módszer is, mégpedig a herék tapintásos vizsgálata.

Mit gondoltok?! Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!