A 19 éves fiú megkérte a 76 éves néni kezét. Babát is szeretnének…

Megosztás

- Hirdetés -

Ismerjük a mondást, hogy a szerelem nem válogat, meg nem számít a kor…Nos ez a történet lehet, hogy kicsit csavar a meglátásodon.

A 19 éves fiú és a 76 éves nő esküvőt tervez….

A 76 éves Milina Gatta nagymamája lehetne a 19 éves Giuseppe d’Anna-nak de a sors valahogy máshogy kötötte össze őket. Jó párost alkotnak és a közösségi média imádja őket. A netre feltöltött videókból az látszik, hogy nagyon jól megvannak…

kep 2022 12 08 202741880 A 19 éves fiú megkérte a 76 éves néni kezét. Babát is szeretnének...

„A szerelemben nem számít az életkor, és ennek mi vagyunk a bizonyítékai…”

- Hirdetés -

Ha ez még nem lenne elég, a boldog pár nemrég nyilvánosan bejelentette, hogy eljegyezték egymást és babát várnak! Bizonyítékként egy felvételt tettek közzé, amelyen a 76 éves nő ultrahangvizsgálata látható. Még partit is rendeztek, hogy megünnepeljék a baba nemének felfedését.

@milina_gatta

It’s a 💝🤝🏻💙

♬ Halo – Beyoncé

Ahogy sejteni lehetett, a 19 és a 76 éves ember közti párkapcsolat erősen megosztotta az internetezőket. Egyesek nem foglalkoznak vele és örülnek a szokatlan pár szerelmének, mások viszont kissé szkeptikusak a dologgal kapcsolatban. Egyesek szerint ez az egész a hírverésről szól.. Nehéz megmondani, mi az igazság.

De később kiderült!!!!

- Hirdetés -

Hogyan viszonyul mindehhez két hősünk? Giuseppe a Fanpage portálnak adott interjújában bevallotta, hogy szerelmes Milinába, de ez nem romantikus szerelem. A beszélgetés során az is kiderült, hogy a 76 éves nő a … nagymamája!

@milina_gatta

♬ suono originale – video_neomelodici

Tettem közzé egy videót, amely megmutatja a nagymamám iránti szeretetemet. Együtt élünk, ő özvegy, ezért igyekszem megadni neki azt a szeretetet, amit a nagyapám már nem tud neki adni. Ezek a csókok, amelyeket egymásnak adunk, a családi szeretet jelei…semmi több…

Nem számítottam ekkora sikerre. Általában videóinkat 2 millióan nézik. Szerintem azért jutott el erre a szintre, mert külföldön nem értik, amit mondunk, és tényleg azt hiszik, hogy egy pár vagyunk. 

- Hirdetés -

Igazából most már csak egy dolog érdekel minket. Mi igaz az eljegyzésből és a gyerekből?

kep 2022 12 08 202651773 A 19 éves fiú megkérte a 76 éves néni kezét. Babát is szeretnének...
- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!