A 25 éves Mária a plasztikai sebészet rabja. 5 perc alatt 30 ezret keres…

- Hirdetés -

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja. Már elköltött több mint 30 millió forintnyi összeget, és nem is akar itt megállni. Instagramon mutatja be a kezelések hatását, aminek köszönhetően vagyonokat keres, a pénzt pedig a további korrekciókra költi.

A 25 éves nő a plasztikai sebészet rabja

Nagyon vallásos családból származik, szigorú szabályokkal. 12 évesen kezdett lázadni – tudatmódosítókkal élt és nemi téren is aktívvá vált. 17 évesen úgy döntött, hogy levetkőzik, és anyagi hasznot húz belőle. A megkeresett pénz Mária Magdolna magára kezdte költeni. A ma 25 éves amerikai modell, tapasztalt sztriptíztáncosnő és a plasztikai sebészet híve. Sajnos a fotóit elnézve nehéz nem azt gondolni, hogy a dolgok már rég kikerültek az irányítás alól…

3 kebelnagyobbító műtét, 3 „brazil fenék”, csípőplasztika és a szeméremdombját is átszabatta. A nő büszke arra, hogy neki van a világon a legvastagabb hüvelye. Mint bevallotta, kis híján meghalt a műtőasztalon. Vérátömlesztésre volt szükség…

„A legnagyobb pozitívum, ami a hálószobában történik velem a műtétek óta…A hatalmas testrészeim mindent sokkal élvezetesebbé tesznek.”

„Akkora lett az ajkam, hogy már nem tudok szívószállal inni…”

- Hirdetés -

Nemrég egy negyedik orrműtéten is átesett. Mindezt azért, hogy „Barbie-orra” legyen. Azóta egy „macskaszem” átalakításon is részt vett. Most azt mondja, hogy az arca egy „erdei tündéréhez” hasonlít.

A teljes boldogsághoz, a modellnek „szüksége van” egy szemöldökátültetésre, állkapocs-korrekcióra és egy újabb ajakkorrekcióra. Mint állítja, ezután teljesen boldog lesz.

Mária Magdolna büszke arra, hogy pénzt kereshet az Instagramon azzal, hogy a testét mutogatja. Mint hangsúlyozza, minden plasztikai műtétet a szponzoroknak köszönhetően hajtott végre. A nő úgy véli, hogy a járvány segített neki pénzügyi sikereket elérni. Mária Magdolna virtuális sztriptíztáncosnő lett, és körülbelül 30.000 Forintot keres öt perc alatt. A nőnek majdnem 60 ezer követője van az Instagramon. A fotói alatti kommentek tele vannak dicsérettel.

„Sokszor megállítanak az utcán a számomért könyörögve, és kétségbeesetten pénzt kínálnak nekem. A feleségek és barátnők megpróbálják elterelni a barátjuk és a férjük figyelmét, amikor arra sétálok, mert féltékenyek, hogy a vonzó testemet bámulják, amitől kanosak lesznek.”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!