A 31 éves nővér 70 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy Barbie-babává válhasson.

- Hirdetés -

Tara Jayne úgy gondoltam, hogy a plasztikai sebészet a szépség kifejezésének egy módja. Az újabb és újabb műtétek teszik őt boldoggá. Ettől lesz önbizalma. A műtétek iránti múlhatatlan szeretete eredményeként a melbourne-i nő hat orrműtétet, végtelen mennyiségű botoxot és öt kebelnagyobbítást kapott.

A 31 éves lány (előtte utána fotó) 200.000 dollárt (67 millió forint) költött arra, hogy élő Barbie-babává váljon.

kep 2022 03 18 165950 A 31 éves nővér 70 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy Barbie-babává válhasson.

96 ezres követőtábort gyűjtött össze instán.

- Hirdetés -

„Szerintem manapság nagyon fontos, hogy egy nő ki tudja fejezni azt, ahogy érzi magát. Ezt leginkább a szépségével teheti meg. A szépség, a magabiztosság és a boldogság jele…”

kep 2022 03 18 170130 A 31 éves nővér 70 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy Barbie-babává válhasson.

Mivel a botox és a töltőanyag csupán átmeneti, ezért néhány havonta visszatér az orvosához, hogy megőrizze ajkai teltségét.

„Nagyon könnyű egyszerre 2000-5000 dollárt eltapsolni. Ez egy nagyon drága hobbi. Jayne becslései szerint egy évben 30 alkalommal kap ajakinjekciót.

- Hirdetés -

Hogy miből finanszírozza mindezt?

70 millió forintnyi dollár az nem kevés pénz. Elvileg vannak szponzorai, illetve a családja is jómódú, szóval van mit a tejbe aprítani.

A következő műtétje egy újabb mellimplantátum lesz. 1000 köbcentisről 1500-asra akarja felturbózni.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!