A 45 éves nő húgyúti fertőzésre panaszkodott. Elképesztő dolgot operáltak ki belőle…

Megosztás

- Hirdetés -

Egy 45 éves tunéziai nő húgyúti fertőzés tüneteire panaszkodott. Szivárgást tapasztalt és fájdalmai voltak, így elment az orvoshoz. A doktorok hólyaggyulladással kezelték, de igazából egyetlen szakember sem kezdett el foglalkozni a dolog kiváltó okával.

Mivel a tünetek nem múltak el, úgy döntöttek, hogy megvizsgálják a nő testét. A vizsgálatok során egy 8 cm átmérőjű követ találtak a húgyhólyagjában.

húgyúti

Az orvosok megállapították, hogy a vörösvérsejtszám nagyon magas, ami azt jelenti, hogy a nő szervezete fertőzéssel küzd. A röntgenfelvétel egy tárgy sziluettjét mutatta ki a hólyagjában keletkezett kőben. A nő végül bevallotta, hogy pár évvel ezelőtt „szexuális segédeszközként” használta az ivópoharat.

Nem tudta kivenni, és úgy döntött, hogy otthagyja. Azóta eltelt négy év.

kep 2022 03 20 085556 A 45 éves nő húgyúti fertőzésre panaszkodott. Elképesztő dolgot operáltak ki belőle...

Esetét egy orvosi folyóiratban publikálták, mivel ez elképesztően ritka eset. Sok ember helyez különböző tárgyakat a testébe, de páran nem tudják kivenni és cikinek érzik, hogy orvoshoz forduljanak.

- Hirdetés -

Míg a legtöbb beteg vért lát a vizeletben, ez a nő nem tapasztalt ilyet, és nem volt vizelet-inkontinencia sem.

kep 2022 03 20 085701 A 45 éves nő húgyúti fertőzésre panaszkodott. Elképesztő dolgot operáltak ki belőle...

A hólyagkő beburkolja az idegen tárgyakat, például az üveget, mivel az ásványi anyagok nem távolíthatók el megfelelően a hólyagban lévő vizeletből. Sebészeti beavatkozást végeztek a hólyagkő eltávolítására, és feltörték, hogy megtalálják az üveget.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!