„A börtön is jobb, mint férjemmel” – mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

Megosztás

- Hirdetés -

25 évnyi házasság ért véget egy késszúrással. A 66 éves nő végzett a férjével, majd felhívta a rendőrséget és töredelmesen bevallott mindent. Állítása szerint jobban szeretné a börtönt, mint az eddigi életét.

25 év
A hosszú idő ellenére nem ez volt az első szerelem az életükben. David volt Penelope negyedik férje, és Penelope a harmadik felesége volt Davidnak. A barátok szerint a pár tökéletes harmóniában élte a házasságát. Csendesek voltak, akik nem tűntek ki semmivel.

kep 2021 10 18 091720 "A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

2020 december végén azonban minden megváltozott. A pár összeveszett …a TV távirányítóján. A dolog verekedéssé fajult, aminek a rendőrség közbelépése vetett véget.

- Hirdetés -

Pár héttel később, idén február 13-án rettenetes bűncselekmény történt az angliai Somerset-i otthonukban. Azon a napon a 66 éves Penelope kést ragadott, majd végzett a 78 éves férjével. A lány többször megszúrta, majd felvette a telefont, és tárcsázta a segélyhívó számot. Mindent bevallott a diszpécsernek és közben nézte, ahogy a férje elvérzik.

kep 2021 10 18 091706 "A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

Penelope tárgyalása jelenleg is folyik. A legutóbbi ülésen meghallgatták a közte és a diszpécser között zajló beszélgetést. Ez a párbeszéd 18 percig tartott. A nő teljesen nyugodt volt és eszébe sem jutott segíteni a vérző férjének.

David sikolya hallható volt a felvételen. Valószínűleg ez volt az a pillanat, amikor a nő az utolsó szúrást ejtette.

- Hirdetés -
kep 2021 10 18 091657 "A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

„Megöltem a férjemet, mert elegem lett belőle.” majd hozzátette, hogy a férje a konyhában épp elvérzik.

„Azt hittem szíven szúrtam, de ennek nincs olyan, úgyhogy kapott kettőt a gyomrába is…” – számolt be meglepő nyugalommal, és ezalatt még hallható volt a haldokló férje nyögései. Penelopéban nem volt bűnbánat. Az operátor mondta neki, hogy egy törölközővel állítsa el a vérzést, de a nő határozottan elutasította.

„Nem segítek neki. Az orvosok segíthetnének, de én nem fogok.” – A gyilkos teljesen megbékélt a sorsával. A diszpécsernek elmondta, hogy a férje megérdemelte és ő is elfogadja azt, ami vár rá.

- Hirdetés -
kep 2021 10 18 091648 "A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

„Börtönbe kerülök, de az is jobb, mint az eddigi életem.”

A férj a háttérből nyöszörögte, hogy nem akarok meghalni, amire a nő hangosan ráförmedt, hogy „de én azt akarom.” A nőnek nem volt lelkiismeret-furdalása.

kep 2021 10 18 091639 "A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

„Tudom mit tettem, és ha nem jól cselekedtem volna, akkor most bánnám.”

Az ítélet vélhetőleg a következő hónapban születik meg.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!