A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?

- Hirdetés -

Akik hisznek a horoszkópban pontosan tudják, hogy milyen sok dolgot árulhat el az emberről a csillagjegye. Egyesek ezek alapján választanak párt maguknak, ami egyáltalán nem butaság, hiszen számtalan esetben bebizonyították már, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik egyáltalán nem férnek össze egymással.

Most egy újabb érdekességet hoztunk Nektek. Mivel minden csillagjegynek megvannak a maga egyéni tulajdonságai, ezért ki lehet következtetni, hogy mi a legvalószínűbb módja az elhalálozásának.

Nézzük csak…

KOS

Kos csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Úgy halnak meg, ahogy éltek. Sebesen, hirtelen, lendületesen. Sanszos, hogy a saját biztonságukkal egyáltalán nem törődve. A kos legvalószínűbb forgatókönyve valamilyen vészhelyzet. Mondjuk extrém sportok gyakorlása közben.

BIKA

Bika csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


A bikák tipikus gyűjtögetők. Hosszú évek során halmozzák fel a kincseiket. Nem csak ajándéktárgyakról van szó, hanem mindenféle felesleges holmiról is. A haláluk legvalószínűbb verziója, hogy a lakásukban éri a vég, különféle holmikkal körülvéve. Lehet, hogy megfullad a felgyülemlett szeméttől.

- Hirdetés -

IKREK

Ikrek csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?

Ez a csillagjegy nagyon kíváncsi természet. Mindent a saját szemükkel akarnak látni. Nem kizárt, hogy egy nap megcsípi valami mérgező rovar, amit közelről akartak látni. De egy sikertelen ejtőernyős ugrás sem kizárt.

RÁK

shutterstock 728317072 1024x684 1 A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Mindent maguk akarnak csinálni. Nem szeretnek és nem is akarnak segítséget kérni. Nagy valószínűséggel életüket vesztik, amikor olyasmit próbálnak megjavítani vagy megtenni, amiről fogalmuk sincs…

OROSZLÁN

Oroszlan csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Beképzelt egy népség. Mondhatni szerelmes önmagába. Nagyon valószínű, hogy saját hibájukból fakadóan halnak meg. Lehet, hogy épp egy túl veszélyes helyen akar szelfit készíteni.

- Hirdetés -

SZŰZ

Szuz csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Nagyon titkolózó emberek. Előfordul, hogy az évek során rengeteg érzelem halmozódik fel bennük, melyek különösen negatívak. Azt mondják, hogy a rossz gondolatok ilyen szintű gyűjtögetése betegségek okozója lehet. Sokan közülük végeznek magukkal, mert nem bírják a negatív gondolatok terhét.

MÉRLEG

merleg horoszkop asvany A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


A mérleg nagyon szeret szerelmesnek lenni. Ha bekopok a nagy Ő az ajtón, akkor készek bármit megtenni érte. Haláluk romantikus és tragikus lesz. Szenvedélyből fakadó bűncselekmény vagy öngyilkosság folyamán.

SKORPIÓ

horoszkop jellemzok skorpio A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Ezt a csillagjegyet lenyűgözi a halál. Sőt, egyáltalán nem fél tőle. Szerinte ez csak egy átmeneti szakasz egyik világból a másikba. Zavarja, hogy várnia kell azzal, hogy szembesüljön a kaszással. Türelmetlen. Sanszos, hogy előbb-utóbb saját kezébe veszi a dolgokat.

- Hirdetés -

NYILAS

nyilas horoszkop asvany A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Az adrenalin rabja. Gyakran tesz olyan dolgokat, amelyekkel a saját életét kockáztatja. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy egy kockázatos utazás során éri a vég. Szakadékba esik, vagy veszélyes ragadozók közt búvárkodik.

BAK

shutterstock 728316658 1000x668 1 A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?

A bakokat túlságosan érdekli a mások véleménye. Ez lesz a koporsószögük. Ennek a csillagjegynek az emberei egész életükben mások elfogadását és jóváhagyását keresik. Haláluk oka, bár nem közvetlenül, de ebből kifolyólag valamilyen idegösszeomlás lesz.

VÍZÖNTŐ

vizonto horoszkop asvany A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Teljes individualista. Ideje nagy részét teljesen egyedül tölti. Így is fog meghalni. Teljesen egyedül, otthona kényelmében. Még az is lehet, hogy hosszú idő lesz, mire bárki tudomást szerez a haláláról. Nem egyszerű csillagjegy az biztos.

HALAK

Halak csillagjegy A csillagjegyed elárulja, hogy fogsz meghalni. EL MERED OLVASNI?


Soha nem gondolnak magukra. Hozzátartozói, idegenek jólélete a legfontosabb a számukra. Az ebbe a csillagjegybe tartozó emberek nagy valószínűséggel valamilyen mártírhalált halnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha ez tetszett, akkor olvasd el, hogy melyik lesz a legrosszabb hónapod az évben.

Az asztrológiával kapcsolatban ajánljuk a wikipédiát is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!