A fél veséjét adta a barátnője anyukájának. A lány azonban rettentő hálátlan volt…

- Hirdetés -

Uziel Martionez, a mexikói Baja California tanára egy TikTok videót osztott meg, melyben egy rendkívül szomorú történetet mesélt el. Olvassátok el és írjátok meg a véleményeteket.

A férfi a kanapén fekszik és elég elhagyatottnak tűnik. A videót több mint 16 millióan nézték meg és sokan azonnal kifejezték együttérzésüket. Néhányan arra bíztatták, hogy „fel a fejjel”.

@uziel.ms #desamor #medejo #novios #girlfriend #fakelove #2022 #fyp #parati ♬ favourite crime austin city limits – zoe (taylor’s version)

De mi is történt pontosan?

1 22 A fél veséjét adta a barátnője anyukájának. A lány azonban rettentő hálátlan volt...

A férfi odaadta a fél veséjét a barátnője anyjának. Kevesebb mint egy hónappal később a lány szakított a sráccal. SŐT! Egyből össze is házasodott egy másik férfival.

- Hirdetés -

Jó! A szerelmet nem lehet erőltetni, de azért érdemes lett volna egy picit még várni. A férfi hatalmas gesztust tett a lány felé, hogy az édesanyja még élhessen. Nem biztos, hogy az volt a legjobb köszönetnyilvánítás, hogy kidobja a srácot és összeházasodik valaki mással.

Egy másik videóban Uziel elárulta, hogy igazából jóban maradtak az ex-barátnőjével.

„Tulajdonképpen jól vagyok, érzelmileg rendben vagyok. Szerintem ő is az.”

„Nem haragszom rá. Jó viszonyban maradtunk. Nem vagyunk barátok, de nem is utáljuk egymást. Nem akartam ekkora felhajtást a dolog körül. Szimplán csak el akartam mesélni egy videóban a történetemet. Nem gondoltam, hogy kicsúszik az irányítás a kezem közül.”

- Hirdetés -

Sokan azt üzenték neki, hogy remélik tanult a dologból és többé nem követ el hasonló hibát.

„Csak két vesénk van, és már egyet odaadtam valakinek. Szóval, ez biztosan nem fog újból előfordulni…”

Szerencsére a tanárnak nincsenek egészségügyi problémái. A megszokott módon folytatja az életét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet: Kidobta a barátnője mert túl kövér volt. Ma már biztosan megbánta a döntését…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!