A meleg pár gyermeket szeretett volna. 35 béranya utasította el őket!

Megosztás

- Hirdetés -

A melegházassághoz és a gyermekvállaláshoz manapság sokkal elfogadóbban áll a világ. Persze, még mindig vannak konzervatívabb régiók. Bryce és Jeffrey egy meleg pár, akik mindennél jobban szerettek volna gyermeket nevelni. Ez, ugyebár biológiai úton esélytelen, így az örökbefogadás maradt az egyetlen esélyük. Ez sem ment zökkenőmentesen…

Bryce Abplanalp és Jeffrey Romney Wright szülők szerettek volna lenni. A gond az volt, hogy Utah államban éltek, melyről köztudott, hogy rendkívül elutasító a melegség kérdésében. Ezzel a pár is tisztában volt. Tudták, hogy nem lesz egy könnyű menet, ha meleg apák szeretnének lenni. Ekkora hercehurcára biztosan nem számítottak.

“A 20-as éveikben élveztük a függetlenségünket, bejártuk a világot és számos különös élményben részesültünk. Egy nap azonban elhatároztuk, hogy családot alapítunk. Tisztában voltunk vele, hogy nem lesz könnyű dolgunk.”

„Kezdetben az örökbefogadáson gondolkodtunk, de hamar elvetettük a dolgot. Szerettünk volna a gyermek biológiai apái lenni. Ez béranyát jelent. Rengeteg idő és papírmunka egy ilyet megvalósítani. Mormon lakosságú, konzervatív államból származunk, így számítottunk rá, hogy nehéz dolgunk lesz.”

„Természetesen a meleg mivoltunk az oka, hogy rendre visszautasítottak minket. Ekkoriban tudtuk meg, hogy a utah-i törvényhozás egyik tagja megpróbálta megváltoztatni az ezzel kapcsolatos törvényeket és kizárni az azonos nemű párokat az ilyen lehetőségekből. Egyszerűen fogalmazva, melegként nem voltunk jogosultak ugyanazokra a jogokra, mint egy hetero házaspár. A törvény egyik kiskapuja, ha összeházasodunk. Az idő viszont sürgetett…”

„Nem volt nagyszabású ceremónia, hanem elrohantunk a bíróságra és szűk családi körben kimondtuk az IGEN-t. Nem ilyen esküvőről álmodtunk, de a szülővé válás fontosabb volt számunkra.”

Több mint 35 béranya utasította vissza őket!

“Több mint 35 béranya utasított vissza minket, míg megtaláltuk azt az egyet, aki elvállalta, hogy segít nekünk abban, hogy szülők lehessünk. De még itt is számtalan bökkenő lehet. A női méh orvosilag történő felkészítése a gyermek sikeres növekedéséhez nem könnyű feladat. Az egyetlen jelöltről kiderült, hogy rendkívül alacsony esélye van annak, hogy teherbe eshet embriótranszfer révén. Kénytelenek voltunk új béranyát találni, míg össze nem futottunk Julie-val.”

- Hirdetés -

„Egészségügyileg nem volt egy jó jelölt. Az orvosok szerint rendkívül kicsi az esélye annak, hogy teherbe essen, de úgy voltunk vele, hogy egy próbát megér…”

kep 2022 01 21 173000 A meleg pár gyermeket szeretett volna. 35 béranya utasította el őket!

Két embriót ültettek be. Egyik Bryce-tól, másik Jeffrey-től származott. Később a vérvizsgálat és a terhességi teszt alátámasztotta, hogy Julie teherbe esett. Ekkor még nem tudtuk, hogy melyik férfi embrióját fogadta be.

Kiderült, hogy mindkettőt és Julie ikrekkel terhes. Egyiknek Bryce, a másiknak Jeffrey volt a biológiai apja.

November 27-én megszületett Larue és Ridge. Larue 2 kilóval, Ridge pedig 2,7 kilóval születt. Koraszülöttek voltak, a terhesség 34 hetében jöttek világra hajnali 3-kor.

- Hirdetés -

A gyermekvállalás alaposan felkavarta a pár életét:

„A házasságunk megváltozott, amihez nekünk is alkalmazkodnunk kellett. Nehezebb randizni, és sokszor előfordul, hogy úgy fekszünk le aludni, hogy kimondanánk: Szeretlek”

Ugyanazt akarjuk, mint a többi szülő. Mindent megadni a gyermekeinknek. Szeretve legyenek és biztonságban cseperedjenek fel. Tisztában vagyunk vele, hogy meleg apákkal más utat fognak bejárni, mint a többi gyerek. Reméljük, hogy elfogadásra és együttérzésre tudjuk nevelni őket. Nagyon bátornak kell lenniük.

Julie-t azóta is személyes hősüknek tartja a szerelmespár.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Meleg szingli férfi fogadta örökbe a túlélésért küzdő kambodzsai árvát – Most az Egyesült…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!