A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

Megosztás

- Hirdetés -

Le is videózta az ominózus pillanatot.

1 15 A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

Még csak pár hete költözött be egy fiatal nő az új házába, máris olyan dolgok történtek, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan volt. Rosie nem értette, ki csinálhat ilyesmit.

- Hirdetés -

A fiatal nőnek sikerült az első napokban kiszúrnia, hogy egy ismeretlen személy, virágot hagyott a tornácán. A legérdekesebb dolog az egészben az, hogy nem hétköznapi megjelenésben feküdtek a virágok a teraszon, hanem csak a virág feje. Meglepetésére a következő nap is jött egy virág és az azutáni napon is, no meg persze azután is. A virágok egyre csak gyűltek és gyűltek.

2 16 A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

Mondhatni egyetlen olyan napról sem tudott, beköltözése óta, mikor ne várta volna a lábtörlőn egy gyönyörű virág. Ám voltak olyan napok, mikor egy virágnál több is hevert a padlón. Rosie azt gyanította, hogy egy nagyon félénk úriember próbálja meg levenni a lábáról ezekkel a szép virágokkal.

- Hirdetés -

Egy nap úgy döntött, hogy elcsípi a hódolót. Ám a hős szerelmes helyett egy nagyon érdekes és szokatlan dologra lett figyelmes.

A nő szándékosan nem ment aznap sehova, és lesben álla várta, hogy mikor jön már a lovagja, aki újabb virágkompozícióval látja el őt. Szerette volna lencsevégre kapni ezt a Don Juant, így telefonját szorongatva várt. Kis idő elteltével, valami mocorgást látott a kert végében, mikor közelebb jött látta, hogy egy óriási macska közelít a ház felé, szájában a bizonyos virággal.

3 14 A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

- Hirdetés -

Nem sokra rá ki is derült, hogy ez a barátságos kis házi kedvencet Fűzfának hívják, és a környéken mindenki tudja, hogy kicsoda Ő. A macska, mindenkivel igyekszik jóba lenni, hobbija közé tartozik a barátkozás, ám ehhez nem elhunyt kis állatok tetemét hurcolja a ház elé, hanem a szép virágokat gyűjt össze és azzal lepi meg az illetőt.

4 12 A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

Rosie nem bírta megállni, hogy ne videózza le a jelenetet, mikor virággal a szájában megérkezik Fűzfa. Ez a videó hamar felkerült a világhálóra és futótűzként kezdett el terjedni. Rosie és Fűzfa azóta is szoros barátságot ápol egymással. A macska szüntelenül hordja-viszi a virágokat Rosie háza elé, közben néha becsusszan egy kis szundi, vagy játék.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!