A Pfizer bejelentette, hogy „vége a járványnak”. Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

- Hirdetés -

A Pfizer bejelentette, hogy „vége a járványnak”. Senki sem számíthatott arra, hogy a COVID-19 elleni küzdelem így ér véget. Az oltóanyag-gyártó megosztott egy hírt, mely minden bizonnyal emberek millióinak fog tetszeni szerte a világon. Ezek szerint hamarosan visszatérhetünk a normális kerékvágásba.

kep 2021 10 02 112335 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

A koronavírus-járvány kezdetétől fogva nem lehetett tudni, hogy meddig tart majd mindez. Meddig kell szembenéznünk a korlátozásokkal járó nehézségekkel. Gyakran hallottunk olyan jóslatokat, melyek szerint a küzdelem körülbelül 4 évet vesz igénybe. Egyes „tisztánlátók” szerint a járvány addig kísér minket, míg a vezetők úgy gondolják. Arra senki nem számított, hogy a járvány negyedik hullámának közepén a Pfizer ilyen optimista hírekkel fog szolgálni. Az oltóanyag-gyártó úgy véli, hogy hamarosan visszatérhetünk a járvány előtti élethez.

kep 2021 10 02 112352 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

A cég vezetője, Albert Bourla véleménye szerint a következő évben esélyünk van győzni a koronavírus felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy a vírus teljesen megszűnik. A kórokozó új mutációira továbbra is számítani kell. Ennek ellenére az oltás miatt csökken a terjedése.

- Hirdetés -
kep 2021 10 02 112516 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

Osztom azt a nézetet, hogy egy éven belül visszatérhetünk a normális élethez. Azonban nem hiszem, hogy a változatok és mutációk megállnak, nem gondolom, hogy az oltás teljes mértékben megszűnik.

kep 2021 10 02 112404 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

A virológusok kicsit másképp látják a helyzetet. Szerintük még kell egy jó év még a győzelemhez.

Korábban a Moderna főnöke, Stephane Bancel is hasonló véleményen volt a koronavírus-járvány kialakulásáról. Azt mondta, hogy a járvány elleni győzelem több hónapot is igénybe vehet.

- Hirdetés -
kep 2021 10 02 112415 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

2022 közepére már elegendő adag vakcinának kell lennie, hogy a világon minden embert beolthassunk. Végül olyan lesz ez, mint az influenza. Lesz oltás és nyugodtan átvészelhetjük a telet.

kep 2021 10 02 112425 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

A Moderna is megkezdte a COVID-19 vakcina emlékeztető oltásának új verziója fejlesztését. Szerintük jövőre elérhetővé válik. A vállalat kérelmet nyújtott be az Európai Gyógyszerügynökséghez a vakcina harmadik adagjának beadására. Az idei negyedik negyedévben a Pfizer és a BioNTech közzéteszi a vakcina gyermekeknél történő alkalmazásával kapcsolatos vizsgálatainak eredményét. A gyermekek csökkentett adagot kapnak a készítményből. A felnőtteknek szánt mennyiség 1/3-át.

kep 2021 10 02 112439 A Pfizer bejelentette, hogy "vége a járványnak". Ezek szerint visszatérhetünk a normális kerékvágásba?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!