A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin…

Megosztás

- Hirdetés -

Az amerikai Travis Fieldgrove 39 éves volt, amikor feleségül vette saját lányát. A férfi tisztában volt azzal, hogy mit csinál. A pár egyáltalán nem titkolta vérfertőző kapcsolatát. Sőt! Még közös képeket is posztoltak a közösségi oldalakra.

Ozenil sie z wlasna corka 2 A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin...

Feleségül vette a saját lányát

Samantha Kershner 17 éves volt, amikor közölte a édesanyjával, hogy szeretne találkozni a biológiai apjával. Akkor még nem gondolt arra, hogy miként fog alakulni a kettejük kapcsolata.

Travis elhagyta a családját, amikor Samantha még kislány volt. 17 évvel később találkoztak és egyből úrrá lett rajta a rajongás. Ezzel az érzéssel nem volt egyedül. Samantha cseppet sem bánta apja tetteit. Ellenkezőleg. A bírósági jegyzőkönyvek szerint a lány még fogadást is kötött a féltestvérével, hogy melyikük fog előbb lefeküdni apucival.

Ozenil sie z wlasna corka 3.jpg A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin...

Samantha elvesztette a fogadást, mivel a mostohatestvére volt az első, aki végül lefeküdt apjával. De a lánynak nem kellett sokáig várnia, hogy sorra kerüljön. 20 évesen már az apja szeretője volt. Ezután kezdett el komolyodni a kapcsolatuk.

- Hirdetés -

A pár közös fotókat töltött fel a Facebookra majd össze is házasodtak. Az ünnepségre a szomszédos Adams megyében került sor.

Ozenil sie z wlasna corka 1 A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin...

A perverz apuka rács mögé került

Travis Fieldgrove nagyon szeretett volna dicsekedni Samantha-val való kapcsolatával és pont ez lett a veszte. A férfi volt élettársának egyáltalán nem tetszett a románc, így jelentette a dolgot rendőrségen.

Ozenil sie z wlasna corka 4 768x A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin...

Travis megpróbálta meggyőzni a nyomozókat, hogy semmi köze a lányhoz, de a DNS teszt egyértelműen kimutatta, hogy hazudik.

- Hirdetés -

A házaspár ezután vallotta be bűnösségét.

Travist két év börtönre ítélték a lányával történt vérfertőzés miatt. A lánnyal kicsit elnézőbben bánt a bíróság. Ő csak 9 hónap felfüggesztettet kapott.

kep 2022 02 08 220351 A saját lányát vette feleségül. A nővérek összevesztek apucin...

Travis elhagyta a börtönt és mint állítja, ez gondolkodásra késztette. A bíróság eltiltotta Samantha-tól. Nem léphet vele kapcsolatba.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!