A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan…

Megosztás

- Hirdetés -

A sorsod a születési éved utolsó számjegyétől függ! Ebben a cikkben részletesen elmagyarázzuk, hogyan.

A numerológia, amely a számok jelentésével foglalkozik, már nagyon régi tudomány, egészen az ókortól kezdve létezik. Annyira népszerű volt, hogy a régi korokban a komoly államférfiak is kikérték a numerológus tanácsát.

Az alábbiakban arról tudhatsz meg többet, hogy mi mindent árul el a születési évszámod legutolsó jegye. Ez olyasmi, mint a horoszkóp, azonban a kínai hagyományok szerint öt elem segítségével ábrázolja a személyiség típusokat:

- Hirdetés -
születési éved

0 és 1 : Fém
Lendületes személyiséggel és gyors, néha már csapongó észjárással bírsz. Ennek ellenére képes vagy odakoncentrálni, amennyiben valami igazán fontos, vagy felkelti az érdeklődésedet. Szereted magad megtapasztalni a dolgokat, nem pedig mások utasításai vagy tanácsai szerint élni. Éppen ezért sok tapasztalatra teszel szert, amelyek pedig sikert hoznak az életedbe. Gyengeséged, hogy sokszor nehezedre esik alaposabban beleásni magad a dolgok mélyére, mivel annyi minden érdekel!

szamok 1 A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan...

2 és 3 : Víz
Víz típusként erősséged az alternatív megoldási módozatok kidolgozása, és a bizalom felkeltése másokban. Kreativitásodnak és hetedik érzékednek hála képes vagy egy lépéssel mások előtt járni. Másrészről viszont lojalitásod kiszámíthatóvá tehet a rossz szándékú emberek számára. Hiszel az adott szó szentségében, amivel pedig sokan megpróbálhatnak visszaélni!

szamok 2 A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan...

4 és 5 : Fa
Óriási munkabírással rendelkezel, és sosem adod fel. Nyugodt, kitartó, stabil csapattag lehetsz, akire jól lehet alapozni. Aki egy kicsit is ismer, és hajlandó értékén elfogadni a dolgokat, az mindezt becsüli is benned! Amire azonban érdemes figyelned, hogy nem tudod, mikor kell feladni a kevésbé fontos dolgokat, és hajlamos vagy túlhajtani magadat sokszor olyasmiért, ami nem is olyan fontos.

- Hirdetés -
szamok 3 A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan...

6 és 7 : Tűz
Lobbanékony vagy, energikus és szenvedélyes. Bár a türelem nem az erősséged, képes vagy rá, hogy rövid idő alatt fellobbantsd már emberek lelkesedését, beindítsd bennük az érdeklődést, és nagy energiabedobással oldj meg olyan feladatokat is, amelyekhez másoknak nincsen kedvük. Nem bírod elviselni, ha tétlenül kell várakoznod, és lobbanékonyságoddal néha ártasz saját magadnak..

szamok 4 A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan...

8 és 9 : Föld
Ha a Föld típushoz tartozol a születési évszámod utolsó számjegye szerint, jellemző Rád, hogy a tökéletességre törekszel. Éppen ezért nagyon magasak az elvárásaid önmagaddal szemben. Logikus és összeszedett vagy, felelősségteljes és megbízható. Nem tudod elviselni a hazugságot, álcát, megtévesztést. Sajnos előfordult már, hogy túlzottan is őszinte voltál olyankor is, amikor nem kellett volna…

szamok 5 A születési éved meghatározza az egész életedet. Mutatjuk hogyan...

Ha te is magadra ismertél akkor segítsd a munkánkat egy megosztással!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!