„A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok.” Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

- Hirdetés -

Ezeket a fotókat elnézve, hihetetlen, hogy ez az anyuka valaha túlsúlyos volt. Már olyannyira magabiztos, hogy egy testépítő versenyen is elindult és bikiniben mutatja meg gyönyörű, szikár izomzatát. Több év kemény munkának köszönheti az elért eredményt, testsúlyának több mint felét sikerült leadnia.

1642500415963 jodie marquardt 3 830x0 1 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

Jodie Marquardt egy 46 éves ausztrál anyuka, aki pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Szörnyen rendszertelen életmódja miatt, már közel állt a kettes típusú cukorbetegséghez. Bőven 100 kg felett volt a testsúlya, ekkor már érezte, hogy nagyon megkeseríti az életét ez az állapot. Eljött a pillanat, hogy változtasson.

middle age lost weight 01 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

Úgy gondolja, a mértékletesség a legfontosabb. Fokozatosan átalakította az étkezési szokásait és elkezdett mozogni, sportolni. Minden nap tett valamit magáért, ami a testének és a lelkének is felüdülés volt. Elkezdett rendszeresen sétálni, az elején még csak 1-1,5 km-t tudott megtenni, de ez a szám egyre csak nőtt a hetekkel, hónapokkal. Gyakran ment edzőterembe és igyekezett tisztán étkezni. 9 hónap elteltével nagyon szép változást tudott elérni, a kitűzött célt megvalósította. Ekkor már közelített a 70 kg-os testsúly fele.

fd7d4302 7243 484c 87c1 3fe8c56de87f "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

„Miután elértem a célsúlyomat, úgy éreztem nem szabad abbahagynom. Nagyon motiváló volt az emberek reakciója, korábban szinte sosem kaptam ilyen pozitív megjegyzéseket a külsőmre. Sokkal több energiám volt, ki akartam lépni a komfortzónámból!”

53017541 10410179 At the start if her weight loss journey pictured Jodie ate takea a 22 1642417917761 2 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.
53017549 10410179 At her heaviest Jodie pictured could eat a hamburger for lucnch a 24 1642417917832 2 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

Mielőtt elkezdte a diétát, néha arra eszmélt fel, hogy családi kiszerelésű chipseket és csokikat majszolt, illetve egy ültő helyében bevágott egy óriás pepperonis pizzát. Gyakran esett abba a hibába, hogy az embereknek kifelére mást mutatott mint a valóság. Nyilvános helyeken evett egy salátát és amint egyedül maradt, teletömte magát minden féle szemét étellel.

„Az emberek azt mondják, hogy 10 évvel fiatalabbnak nézek így ki. Ami a legjobb, hogy úgy is érzem magam. Korábban nekem sem váltak be ezek a divat diéták, de most nagyon komolyan vettem, hiszen az egészségem forgott kockán.”

- Hirdetés -
middle age lost weight 04 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

Annak érdekében, hogy ne legyen hirtelen olyan nehéz, fokozatosan alakította át a szokásait.

Korábban napi szinten gyorséttermekben étkezett, először heti 2-3 alkalomra csökkentette, végül teljesen elhagyta. A séta távokat folyamatosan növelte. Az edzőtermekben megismerkedett a testépítés világával, úgy érezte egy ilyen jellegű cél kitűzésével kitörhet a megszokott kis életéből.

jjjeo "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

2019. novemberében megműttette magát, mellkisebbítést és mellemelést végeztek rajta, illetve a hasáról eltávolították a felesleges bőrt.

„Óriási öröm, hogy ilyen szabadon mozoghatok. Elképesztő, mennyivel egyszerűbb az élet nagy mell és has nélkül. Talán te észre sem veszed, de én még a cipőfűzőmet is nehezen kötöttem be!”

53017561 10410179 Before she shed the weight Jodie pictured had poor heath and ris a 18 1642417917039 2 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

Meghozta a döntést, hogy jelentkezik egy testépítő versenyre. A felkészülés során még elszántabbá vált, és már 50-60 kg között mozgott a testsúlya. Minden reggelét kardióval indította és heti ötször munka után súlyzós edzést végzett. A rossz minőségű ételeket teljesen elhagyta, ezeket felváltották az egészséges változatok. Gyakran fogyasztott csirkesalátát, zöldségeket, gyümölcsöket és halakat.

„Még a csaló napokon is megpróbálok valami egészségesebbet választani, mondjuk steaket, de nem a KFC-be vezet az első utam, az biztos.”

- Hirdetés -
middle age lost weight 03 "A testtömegem több mint felét leadtam, felismerhetetlen vagyok." Sosem találnád ki, hogy ez a testépítő anyuka hogyan nézett ki korábban.

A versenyen szépen szerepelt, de nem sikerült eredményt elérnie. Egyáltalán nem csalódott, tisztában van vele, hogy még rengeteget kell fejlődnie. Alig várja a következő megmérettetést.

„Most igazán jól érzem magam a bőrömben és semmiképpen sem szeretnék visszaesni. Nagyon büszke vagyok arra, amit elértem, az egész gondolkodásmódom megváltozott. A negyvenes éveimben járok, gyerekeim és munkám van. Üzenem mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, hogy meg lehet csinálni.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!