Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

- Hirdetés -

Szívszorító történet. A párnak már van egy fia, és 2017 végén kiderült, hogy a nő ismét teherbe esett. Sajnos a szerencse nem tartott sokáig, mert az orvosok egy pusztító diagnózissal szembesítették őket.

Sofia és Shakeel megtudta, hogy gyermekük nyitott gerinccel növekszik édesanyja pocakjában.

kep 2021 12 12 110830 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

A pár eleinte azt hitte, hogy képesek lesznek megbirkózni gyermekük betegségével. Ragaszkodtak a gondolathoz, hogy a baba megszületésekor a megfelelő kezelés megmentheti az életét. Sajnos a későbbi kutatások megfosztották őket ettől a reménytől. Az orvosok biztosak voltak abban, hogy egy ilyen mértékű deformáció miatt még a szülést sem fogja megélni.

- Hirdetés -

Sofiát alkalmasnak nyilvánították az abortuszra, pedig már a 25. hétben járt. A férjével megbeszélték a dolgot és meghozták életük legnehezebb döntését.

kep 2021 12 12 110818 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

„Kétségbeesettek voltunk, de végül úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk a terhességet. Úgy éreztük, ez a legjobb a kisfiunknak. Szörnyű bűntudatot éreztem.”

A megtört nőt a manchesteri egyetemi kórházba szállították. Ott, az orvosok tűt szúrtak a gyomrába, és ekkor a baba szíve leállt. A beavatkozás után az orvosok két ultrahangos vizsgálatot is végeztek, melyek megerősítették, hogy minden a tervek szerint halad.

- Hirdetés -
kep 2021 12 12 110809 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

„Az orvosok kétszer is ellenőrizték a szívverést. Megkönnyebbültem, hogy a babám már nem szenved tovább, de szörnyű gondolatok kavarogtak bennem. Nagyon szomorú voltam.”

kep 2021 12 12 110758 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

Az eljárás első fázisa után a nőt átszállították egy másik kórházba. Ott kellett világra hoznia egy halva született magzatot. Ekkor azonban érezte, hogy babája még mindig mozog.

„Miközben vártam, rúgást éreztem. Szóltam a szülésznőnek, de azt mondta, hogy ez lehetetlen. Megkértem, hogy ellenőrizze, és csatlakoztasson egy monitorhoz, de azt mondta, hogy nincs rá szükség.”

- Hirdetés -
kep 2021 12 12 110847 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

Sofia 10 órával később szült.

„Biztos voltam benne, hogy megbolondultam. Azt hittem, egy baba sírását hallom, mert azt akartam hallani. Viszont észrevettem, hogy a szülésznő is sokkot kapott. Elkezdett segítséget hívni, és a gyerekkel kiszaladt a folyosóra. Visszahozták nekem, és azt mondták: „Mit fogunk csinálni vele?” Nem értettem, mire gondolnak. A karomba tették. Fogtam a gyermekem és mondogattam neki, hogy mennyire szeretem. Egy igazi harcos volt. Hatalmas lyuk volt a gerincén, de még egy óráig kitartott az életben. Mindig arra gondolok, mennyire elszánt volt, hogy egyszer az anyukájához bújhasson.”

kep 2021 12 12 110742 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A szülők a fiukat Mohammed Rehmannak nevezte el. A pár temetést szervezett a babának, és eltemették az otthonuk közelében. Az ügyben vizsgálat indult. Az egyik megkérdezett orvos bevallotta, hogy megdöbbentették a történtek. Szerinte az eljárás hibátlan volt.

kep 2021 12 12 110733 Az abortusz után pár perccel babasírást hallott. Az ügyet átvette a rendőrség

A pár azonban nem tudott belenyugodni a történtekben. Sofia rendkívül dühös a személyzetre. Nem érti, miért nem figyelt rá senki, amikor mondta,hogy érzi a baba mozgását. A kórház részvétét fejezte ki a családnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!