Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

- Hirdetés -

Jay Woodall 33 éves, négy imádnivaló gyerek édesanyja. Egy ideje hangos lett tőle az internet, mindez a meglehetősen ellentmondásos dolgainak köszönhető, amelyeket megvalósított saját és családja életében…

kep 2022 04 03 154337437 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Megeszi magát és másoknak is ad belőle

A 33 éves nő úgy véli, hogy a placentofágia, vagyis a saját méhlepénynek az elfogyasztása számos előnnyel jár. Nem csak az anya, hanem mindenki más számára is, aki eszik belőle. Éppen ezért a nő két terhesség után nemcsak maga ette meg a méhlepényét, hanem a gyerekeivel, férjével és anyjával is azt etette.

kep 2022 04 03 154241185 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Mindig is ezt akarta csinálni

Egyes országokban egyre nagyobb divat méhlepényt „enni” tabletta formájába. Magyarországon még nincs ekkora divatja a dolognak.

kep 2022 04 03 154307120 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Jay azt kívánta, bárcsak megtartotta volna a méhlepényét az első két terhesség után is. Akkor még nem hallott a placentofagiáról. Amikor 3. és 4. alkalommal készült anya lenni, tudta, hogy ezt a „hibát” többé nem fogja elkövetni. Amikor gyermekei megszülettek, több mint 150 fontot (64.000 Ft-ot) fizetett azért, hogy a placentát tablettákká dolgozza fel, és 30 fontot (13.000 Ft-ot) azért, hogy turmixot készítsen belőle kókuszvízzel és gyümölccsel.

- Hirdetés -
kep 2022 04 03 154223383 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Woodall a DailyMailnek adott interjújában bevallotta, hogy a rendszeres tabletták és koktélok fogyasztása után sokkal jobban aludt, és szervezete sokkal gyorsabban tért magához a szülés után, mint az első két terhesség után . Ráadásul megszűntek a hangulatingadozások, nőtt az energiaszintje és nőtt a laktációtermelés.

kep 2022 04 03 154212849 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

„A méhlepény olyan ízű, mint a máj. Olyan fémes íze van. A fiam kipróbálta a koktélt, és finomnak találta. Valószínűleg az áfonya hozzáadásának köszönhető…”

kep 2022 04 03 154159501 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Hormonproblémákkal küzdő édesanyjának is adott tablettát a méhlepényéből. Kiderült, hogy a nő is sokkal jobban érezte magát utánuk.

A 33 éves nő elismeri, hogy nem mindenki érti az emberi méhlepény elfogyasztásának előnyeit. Hozzáteszi, nem egyszer találkozott már kellemetlen reakciókkal.

kep 2022 04 03 154146983 Az anyuka koktélt csinált a méhlepényéből és azzal itatja a gyermekeit

Vannak, akik kíváncsiak, kérdéseket tesznek fel, tanácsot kérnek, és a jövőben is használják. Mások számára ez undorító. Az az igazság, hogy nem érdekel a véleményük, mert az az én testem. Olyan dolgokat próbálok megtenni, amelyek a testem és a gyermekeim javát szolgálják. Azt is hiszem, hogy az ilyen tabletták nagyon jótékony hatással vannak a szülés utáni depresszióban szenvedő nőkre

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!