Az apa génjei erősebbek voltak. Az anya óriásbébinek adott életet. Még a csontja is beletört…

- Hirdetés -

Sharmin Brunell mindössze 155 cm magas, míg férje közel két méteres. Alapvetően nem is lenne probléma egy ilyen magasságkülönbséggel, azonban a páros úgy döntött, hogy gyermeket vállal, ami egy kínkeserves szüléshez vezetett, ugyanis az apa génjei erősebbnek bizonyultak.

A 21 éves lány megszülte közös fiukat, Amare-t, de a pici túl nagy volt ahhoz, hogy komplikációk nélkül kilökje.

„Hanyatt fekve szültem, és most már tudom, hogy ez a legrosszabb helyzet a vajúdáshoz, de a legtöbb orvos alapvetően erre kényszerít, mivel számukra ez a legkényelmesebb…”

kep 2022 04 11 115229687 Az apa génjei erősebbek voltak. Az anya óriásbébinek adott életet. Még a csontja is beletört...

A baba 56 centiméteres volt, amikor megszületett. Ez a méret sajnos akkorának bizonyult, hogy az anya farokcsontja bánta, ami eltört vajúdás közben.

kep 2022 04 11 115218177 Az apa génjei erősebbek voltak. Az anya óriásbébinek adott életet. Még a csontja is beletört...

„A szülés után két évvel is érzem. Azóta is szörnyű fájdalmaim vannak. Többet nem szeretnék természetes úton szülni. Egy életre elvették tőle a kedvem…”

Amare kétévesen ötéveseknek szánt ruhákat hord.

- Hirdetés -
kep 2022 04 11 115208873 Az apa génjei erősebbek voltak. Az anya óriásbébinek adott életet. Még a csontja is beletört...

Több szülész is egyetért azzal, hogy a farokcsonttörés kockázatának kitett nőknek nem szabadna háton fekve vajúdniuk. Alapvetően nem kellene problémának lennie, de a pici olyan nagy volt Sharmin testéhez képest, hogy … „így járt…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!