Az apuka pórázon vezette a gyerekeit. Rengetegen felháborodtak: „Ők nem kutyák…” Szerintetek?

Megosztás

- Hirdetés -

A 31 éves ötgyermekes apa pórázon vezette a gyermekeit. Posztolt egy videót a családi sétáról a közösségi oldalára, és ekkor kezdődött az egész. Hatalmas port kavart a neten. Heves vita indult a pórázról… Egyesek a férfi fejéhez vágták, hogy a gyerekek nem kutyák.

Az apuka pórázon vezette a gyerekeket. A felvétel hatalmas sláger lett az interneten.

A 31 éves Jordan Driskellnek ötösikrei vannak. 5 évesek és nagyon szeret velük időt tölteni. Nemrég tett egy rövid sétát Zoeyval, Dakotával, Hollynnal, Asherrel és Gavinnel. A sétáról tett fel egy felvételt az instagramra, amelyet rövid időn belül több mint 3 millióan láttak.

Sajnos a videó, amely egy laza séta emlékének kellett volna lennie, vegyes érzelmeket váltott ki az internetezőkben, köszönhetően a póráznak és a hámnak, amelyet minden gyerek viselt. Sokaknak nem tetszett, hogy az apa korlátozza az 5 évesek szabadságát (nem futkoshatnak össze-vissza). Csak kevesen gratuláltak a férfinak ahhoz az ötlethez, hogy képes megszelídíteni öt gyereket. Ráadásul biztosítja a biztonságukat is.

- Hirdetés -

Miután Jordan közzétette a videót egy pórázon kötött ötösökkel sétálva, heves vita kezdődött az interneten. Az internetezők azzal érveltek, hogy a 31 éves apa nem megfelelően gondoskodik az ötöseiről.

A következő kommenteket kapta az apuka:

„Ők emberek, nem kutyák..”

- Hirdetés -

„Nem kutyák. Tessék nekik megtanítani, hogy mit csináljanak”

„Legközelebb szánhúzásra is megtanítod őket? Melyiknek piros az orra?”

„A tanárok 30 gyerekre is képesek vigyázni póráz nélkül”

- Hirdetés -

Az apuka egyből reagált és megpróbálta megmagyarázni, miért használ pórázt.

A gyerekek nagyon kíváncsiak – szeretnének futni és világot látni. Saját lelki nyugalmunk és lelki egészségünk érdekében pórázt használunk. Lehetővé teszi számunkra, hogy stresszmentesen hagyjuk el a házat, és szórakoztató dolgokat csináljunk családként.

Szerintetek jogos volt az internetezők felháborodása?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!