Az egész internet megdöbbent mikor az elefánt kezesbárányként viselkedett az orvosi vizsgálaton

- Hirdetés -

Azok az emberek, akik az állatok közt dolgoznak, tudnának arról mesélni, milyen nehéz velük az élet. Például az állatkertben dolgozóknak bizonyos trükköket kell alkalmazniuk, hogy ki tudják takarítani a helyüket, arról nem beszélve, hogy egyfajta kapcsolatot kell velük kiépíteni, hogy tudják az az idegen szag a „helyükön” a gondozójuk illata. De biztos nem lehet egyszerű kutyakozmetikusnak lenni, mivel tuti, hogy vannak állatok, melyek annyira félnek, hogy akár még haraphatnak is. Ilyenkor pedig nagyon észnél kell lennie a kozmetikusnak, hogy ne harapja le az ujját az ijedt állat.

Az állatorvosok élete sem lehet játék és mese, bizonyára ők is tudnának mesélni arról, hogy a hozzájuk bevitt állatok miként viselkednek, mennyire félnek, mennyire agresszívak…stb.

Azoknak az orvosoknak, ápolóknak, gondozóknak nem ehet egyszerű dolga, akik veszélyeztetett, veszélyes, hatalmas, állatokat vizsgálnak. Gondoljunk csak bele, hogy egy aligátort, krokodilt, oroszlánt, milyen nehéz megvizsgálni. Kábítólövedéket kell nekik adni ahhoz, hogy ellenőrizni tudják, hogy minden rendben van-e. Persze mint mindenben úgy itt is vannak kivételek.

- Hirdetés -

Cikkünk főszereplője ugyanis egy olyan hatalmas állat, aki méretei ellenére, úgy viselkedik az orvosi vizsgálaton, mint egy kezesbárány. A lehető legnyugodtabban sétál be az orvossal a vizsgálóba, ahol az elhangzott vezényszavakra pontosan azt teszi, amit orvosai szeretnének. Az állatot le sem kell fogni, nem kell láncra verni, nem kell ütögetni, csapkodni semmi ilyesmi ahhoz, hogy közreműködjön a vizsgálatok során.

A jelenetről videofelvétel is készült, ami futótűzként terjedt el az egész interneten, s mi ezt most el is hoztuk nektek.

- Hirdetés -

„Láttatok már ennél együttműködőbb pácienst?”

Ever seen a more cooperative patient? from r/MadeMeSmile

Na mit szóltok? Mennyire aranyos már!!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!