Az első Down-szindrómás lány, aki Victoria’s Secret modell lett

- Hirdetés -

Sofia Jirau Puerto Ricó-i modell bejelentette, hogy részt vesz az amerikai fehérneműmárka új, kényelmes hétköznapi fehérneműiből álló Love Cloud kollekciójának kampányában.

Az aktivista a divatipar figyelmét is felkeltette, amikor 2020 februárjában a New York-i divathéten debütált a kifutón.

A karrierje robog! A Victoria’s Secret-nek pózolni egy álom bármelyik nő számára. Sofia már saját márkát is alapított Alavett néven.

„Álmodoztam róla, és keményen megdolgoztam érte. Egy álom vált valóra. Végre elárulhatom a titkom. Én vagyok az első Down-szindrómás Victoria’s Secret modell. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott.”

- Hirdetés -

Hozzátette: „Köszönet a @victoriassecret-nek, hogy #NoLimits-nek tekintett, és részt vehettem a Love Cloud Collection kampányában. Ez még csak a kezdet!!!”

Nincsenek határok! 2020-ban, amikor a New York-i divathéten modellkedett, Sofia abban reménykedett, hogy ez más Down-szindrómás embereket is ösztönöz majd céljaik elérésére. A legnagyobb bálványa Jennifer Lopez, akivel szívesen találkozna egyszer…

A Love Cloud egy új fehérneműmárka-kampány. Különböző modellek népszerűsítik a fehérneműit.

- Hirdetés -

A vállalatot amúgy is sok támadás érte, hogy túl sok nőt zár ki a termékeiből. Kénytelenek voltak sokszínűsíteni a palettát. Ezért is kértek fel egy Down-szindrómás modellt.

Sajnálatos módon az internetezők nincsenek egy húron a céggel. Vegyes érzelmeket éreznek a márka új kampánya miatt. Aggodalmukat fejezték ki egy Down-szindrómás lány szexualizálásával kapcsolatban.

18 modell reklámozza a fehérneműket. Köztük többen is professzionális modellek, de próbáltak a hétköznapi emberek közül is beválogatni párat a kampányban. Céljuk, hogy a márka mindenki számára elérhető legyen.

- Hirdetés -

A kampányban még plusz méretű modellek és terhes modell is szerepel.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!