Az emberek 90%-a nem tudja megmondani, melyik a legfiatalabb nő a képen.

- Hirdetés -

Biztos sokan tapasztaltátok már, hogy a mai világban, mennyire nehéz betippelni, egy ember korát. Sokszor fordult elő, hogy egy 16 éves lányról azt hittük, hogy körülbelül 29 éves, de olyannal is találkoztunk már, hogy egy 35-40 éves nőt néztünk 22-nek.
Ez azért van, mert mai nők tudják, hogy kell előnyösen hordani a sminket, tudják melyik az a ruha, ami stílusban a legközelebb áll hozzájuk, milyen frizurát csináltassanak, megpróbálnak odafigyelni fizikai állóképességükre és megjelenésükre. Akadnak viszont olyanok, akik plasztikai műtétekkel leplezik valós életkorukat. Hoztunk egy tesztet, a feladat, hogy végignézed ezt a 4 hölgyet és megpróbálod kitalálni melyik lehet a legfiatalabb. Légy sportszerű és ne csalj.

Melyik a legfiatalabb nő a képen?

- Hirdetés -

Innen nézve mindegyik hölgy 20 és 30 év közöttinek tűnik. Véleményed szerint melyik a legfiatalabb?
Ezzel a teszttel egyértelműen kimutatható, hogy ma már nehezen lehet meghatározni egy nő életkorát csupán a haj hosszából vagy öltözködési stílusából.
Nézd meg jó alaposan az alábbi fotót, elemezd föntről-lefelé és írd le, hogy szerinted melyikük a legfiatalabb a képen.

A játékszabály szerint, először találgatnod kell és csak utána nézheted meg a helyes megfejtést. (Ne csalj!)
A válaszért görgess lejjebb.

- Hirdetés -

Nehéz volt, de a helyes válasz a következőképp néz ki.
A képen látható nők, egytől-egyig 45 éves kor fölött vannak! A legfiatalabb 45, a legidősebb viszont 54 éves.
Balról jobbra nézve: Rae Martin-54, May Simpkin-51, Heike Doutine-45 és Michelle Thomas-48 éves.

- Hirdetés -

Most már te is tudod, ha a nők divatosan öltözködnek, és nem a klasszikus stílustól, akkor senki sem fogja őket idősnek nézni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!