Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen – Neked is sikerül ennyi idő alatt?

- Hirdetés -

Ahogy közeledünk a Halloween kísérteties ünnepéhez, úgy értékeljük egyre jobban a vele járó hagyományokat és babonákat. A világ legtöbb országában ilyenkor mindenki igyekszik félelmetesre dekorálni a házát, ijesztő jelmezekbe öltözni és járni a környező házakat, hogy minél több édességet gyűjtsenek össze. Sokan rémisztő ábrázatú tököket faragnak, amiket a ház teraszára helyeznek el, hogy még dekoratívabbá tegyék otthonaikat.

screen shot 2019 09 12 at 12 36 03 pm 1568306222 Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen - Neked is sikerül ennyi idő alatt?

Egyes kultúrákban ezen időszak alatt a holtak visszatérnek, hogy a még élő szeretteikkel legyenek. Persze a sok-sok babona mellett óriási szerepe van a fekete macskának is, mely körül több kísérteties mítosz is terjengett. Sokan azonban nincsenek tisztában azzal, hogy a mai nap, vagyis október 27-e mennyire különleges nap.

2 35 Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen - Neked is sikerül ennyi idő alatt?

Valószínű csak a macskát tartó emberek tudják, hogy ma van a Nemzeti Fekete Macska nap. Az ő tiszteletükre hoztunk el nektek egy érdekes feladványt. Semmi más dolgod nincs, mint megtalálni a képen a tarka macskák tengerében elrejtőző fekete cicát.

- Hirdetés -

A legtöbb ember képes kevesebb, mint 4 másodperc alatt megtalálni. A kérdés már csak az, hogy neked is sikerül-e?!

1 40 Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen - Neked is sikerül ennyi idő alatt?

A JBH digitális PR-ügynökség a Fekete Macskák Nemzeti Napja alkalmából hozta létre ezt a fejtörő feladványt, hogy felhívja a figyelmet a fekete macskák befogadására. Az állatelhelyezési statisztikák szerint a fekete színű macskáknak sokkal tovább tart megtalálni „végleges” otthonukat, mint az eltérő színű társaiknak.

A fejtörő mellett körülbelül 430 ezer forintnak megfelelő fontot adományoztak az RSPCA-nak.

- Hirdetés -
3 36 Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen - Neked is sikerül ennyi idő alatt?

Ha nem sikerült volna kiszúrni, akkor adunk egy kis segítséget:

465 Az emberek többsége képes 4 másodperc alatt kiszúrni a fekete macskát a képen - Neked is sikerül ennyi idő alatt?

Na, neked mennyi idő alatt sikerült kiszúrni őt a képen?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!