Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak…

- Hirdetés -

Az orosz média atomháborúval fenyeget. Meglepő szavak hangzottak el egy sajátos propaganda „műsorban”, amelyben Vlagyimir Szolovjov fő orosz propagandista és Putyin kedvence, Margarita Simonian vett részt.

kep 2022 04 29 091446575 Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak...

Az orosz média atomháborúval fenyeget

Az orosz propagandistákra komoly feladat hárul. Mindenkivel el kell hitetniük, hogy az ukrajnai háború szükségszerű volt, az oroszok felszabadítók, a nyugati országok pedig az ellenségek. Szerintük az Ukrajna elleni offenzíva legrosszabb esete is jó, mert aki a hazáért hal meg, az a jól megérdemelt paradicsomba kerül.

kep 2022 04 29 091532367 Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak...

Ismerős ugye?

El kell ismerni, hogy a Kreml nagyon következetesen támogatja a hasonló elméleteket. A propagandisták erőfeszítései néha annyira kínosak, hogy az már vicces. Ebben az esetben az orosz tévében való szereplés is szórakoztató lehet, feltéve, ha valaki szereti a sötét humort.

kep 2022 04 29 091549567 Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak...

Vlagyimir Szolovjov és Margarita Simonian (az „orosz média cárnőjének” nevezett angol nyelvű TV RT vezetője) kedden találkozott az orosz állami televízióban, hogy megvitassák a potenciális nukleáris háborút, népszerűsítve az „Európa elleni elkerülhetetlen háborút”. Szolovjov azt mondta, hogy az atomháború az egyik módja annak, hogy megakadályozzanak más országokat abban, hogy beavatkozzanak Oroszország Ukrajnával folytatott konfliktusába.

kep 2022 04 29 091625223 Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak...

Személy szerint szerintem a legreálisabb út a harmadik világháború. Ismerve minket és vezetőnket, Vlagyimir Putyint, ismerve, hogyan működik itt minden, esélytelen, hogy feladjuk

- Hirdetés -
kep 2022 04 29 091713761 Az orosz tv szerint egy atomháború teljesen rendben van, hiszen ők úgyis a mennybe jutnak...

Majd hozzátette…

A legvalószínűbb az, hogy mindennek atomtámadás lesz a vége. Nyilván megdöbbennénk mindnyájan, de az a tudat van bennem, hogy ennek így kell lennie

A végén már olyan érveléseket hoztak fel, hogy:

Egyszer mindannyian meghalunk, de mi a mennybe jutunk, ők pedig egyszerűen csak meghalnak…

Egyébként ezek voltak azok az emberek, akik a háború kezdetén azt nyilatkozták, hogy „senki sem bombázza a békés ukrán városokat”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!