Az oroszok az ukrán erdők kiirtását tervezik

- Hirdetés -

Az oroszok az ukrán erdők kivágását tervezik. A cél, hogy eladják a fát. Erről a Twitteren számolt be kedden az ukrán hírszerzés. A sajtóközlemény szerint Ukrajnában utoljára a német megszállás idején történt hasonló.

small Az oroszok az ukrán erdők kiirtását tervezik

Az oroszok az ukrán erdők kivágását tervezik

Vlagyimir Putyin és Szergej Sojgu ukrán erdők kivágását és eladását tervezi . Az ukrán titkosszolgálat a Twitteren tájékoztatott szándékaikról. A közleményben azt olvashatjuk, hogy „A megszálló állam tömeges fakivágásokat tervez”. Utaltak Sojgu védelmi miniszter Putyinnak írt levelére, amely „az elfoglalt földterületek kitermeléséről szól”.

Ebben a levélben Sojgu engedélyt kér az ukrán erdők, cserjék és zöldültetvények „teljes kiirtására”. Ez még csak a jéghegy csúcsa. Nem lesznek korlátozások. Még a fák életkorára, valamint a tulajdonformára vagy a „kitermelt fa használati jogával rendelkező” föld kategóriájára vonatkozóan sem.

kep 2022 03 20 082409 Az oroszok az ukrán erdők kiirtását tervezik

Ha a hadsereg nem használja fel a fát, akkor eladja

Az a fa, amit nem Oroszország szükségleteire használnak fel, az értékesíthető. Az ebből befolyt összeget az orosz hadsereg szükségleteire fordítanák.

- Hirdetés -
72aA8T8KPvzq1JCqTs Az oroszok az ukrán erdők kiirtását tervezik

Ukrajna területén utoljára a náci megszállás idején történt, amikor a betolakodók anyagi és természeti értékeket pusztítottak és vittek el.

Korábban arról is beszámoltak, hogy az orosz katonák szándékosan mezőgazdasági berendezéseket semmisítenek meg Ukrajnában.

EWS Uholka Sirokyy Luh Wildernes Az oroszok az ukrán erdők kiirtását tervezik

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

 

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!