Belehalt a gyászba egy hattyú, miután egy csapat tini téglával széttörte a tojásait…

Megosztás

- Hirdetés -

Szerencsétlen hattyú belehalt a gyászba, miután egy csapat tinédzser téglákkal és kövekkel összetörte a tojásait. Ilyen esztelen kegyetlenségre is csak az ember képes. A hattyú szíve megszakadt a fájdalomba…

A hátborzongató eset a briteknél történt. Ez a történet tankönyvi példa arra, hogy az ostobaság és kegyetlenség tönkreteheti egy ártatlan teremtmény életét, és valódi szerencsétlenséghez vezethet.

kep 2022 07 27 124823830 Belehalt a gyászba egy hattyú, miután egy csapat tini téglával széttörte a tojásait...

Egy csapat tinédzser úgy döntött, hogy „viccet csinál” egy hattyúfészek elpusztításából. Szó szerint. A téglák és a kövek csak úgy repültek. A fiatalok addig dobálták őket a hattyú fészkéhez, amíg sikerült elérniük céljukat – elpusztították a fészket, megölték a hattyúpár utódait. Valóban „nagyszerű” szórakozás lehetett…

A hattyú belehalt a bánatba

- Hirdetés -

Ezek a gyönyörű, védtelen madarak igazi drámával néztek szembe, amelyet egy csoport degenerált készített elő. A hat tojásból csak egy maradt épen.

Néhány hét múlva a hím elhagyta a fészket. A kutatók szerint ez annak a hatalmas stressznek az eredménye, amelynek a madár ki volt téve. A nőstény hattyú egyedül maradt ezzel a szerencsétlenséggel. 

kep 2022 07 27 124926786 Belehalt a gyászba egy hattyú, miután egy csapat tini téglával széttörte a tojásait...

Néhány nap múlva a hattyú holttestét az elpusztult fészekben találták meg. A szíve megszakadt a gyásztól.

- Hirdetés -

A hattyú egy életre választ párt magának. A szakértők egyetértenek abban, hogy ezek az állatok ugyanúgy lelki fájdalmat élnek meg és gyászolnak, akárcsak az emberek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!