Egy 8 éves gyermek hívta a rendőrséget. Nem bírta tovább nézni, amit az anyja csinál a kishúgával

- Hirdetés -

Egy rémült 8 éves kisgyermek hívta a rendőrséget. Jó oka volt rá. Ezt senkinek sem szabadna átélnie.

A 8 éves kislány hívta a rendőrséget

Sajnos a legtöbb esetben akkor derül ki, hogy egy gyerek érettebb és felelősségteljesebb, mint a kortársai, vagy akár a szülei, amikor vészhelyzet van és cselekedni kell.

A 8 éves gyermek azért hívta a rendőrséget, mert nem bírta nézni, ahogy a 40 éves anyja a lábán tántorogva vigyáz a 2 éves kistestvérére. Aggódott, hogy a kishúga megsérülhet.

- Hirdetés -
kep 2022 08 31 151512217 Egy 8 éves gyermek hívta a rendőrséget. Nem bírta tovább nézni, amit az anyja csinál a kishúgával

Az eset a varsói Ursynówban történt a napokban.

A kislány sokkal felelősségtudatosabb volt mint felnőtt szülei. Nem tudta nézni, ahogy az anyja tántorog a lábán, miközben a karjában tartja 2 éves húgát. Attól tartott, hogy húgával bármelyik pillanatban valami rossz történhet, ezért felhívta a rendőrséget, és a rendőrök segítségét kérte ebben a számára nehéz helyzetben.

– számol be az albizottság. Robert Koniuszy, idézi a „Fakt”.

- Hirdetés -

A rendőrök hamar a helyszínre siettek. A bejárati ajtó tárva-nyitva. A kisebbik gyermek a kiságyban volt már, míg a nagyobbik lány az kanapén ült a részeg anyja mellett.

kep 2022 08 31 151110736 Egy 8 éves gyermek hívta a rendőrséget. Nem bírta tovább nézni, amit az anyja csinál a kishúgával

Majdnem 4 ezrelék

A nő olyan állapotban volt, hogy már beszélni sem tudott. Az alkoholszonda közel 4 ezreléket mutatott, ami gyakorlatilag már alkoholmérgezés…

A lányuk elmondta, hogy az apjuk elment otthonról és nem jött vissza, pedig hívta őt is. Végül a rendőrök elérték őt is…

„Kijelentette, hogy azért nem maradt otthon vigyázni a lányaira, mert elment kocsmázni és addig a józan anyjukra bízta a gyerekeket….”

- Hirdetés -

A férfi nem sokkal később hazaérkezett. Őt is megszondáztatták és 1,5 ezrelék alkohol volt a vérében. Az se kevés…

Miután a felelőtlen anyának sikerült kijózanodnia, tájékoztatták a hatóságok, hogy gyermekeit közvetlen életveszélynek vagy súlyos egészségkárosodásnak tette ki ellene így eljárás indul ellene. Akár öt év börtönt is kaphat.

Most a Család- és Fiatalkorúak Bírósága dönt arról, hogy felügyelet alá helyezik-e a családot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!