Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él…

- Hirdetés -

Három évvel később, miután az édesanya világra hozta negyedik gyermekét, egy DNS teszt eredménye teljesen megváltoztatta az életét! Ugyanis a vizsgálatok kimutatták, hogy a lány, akit éveken keresztül sajátjaként nevelt, valójában nem a biológiai gyermeke. A két csecsemőt összecserélték a szülészeti osztályon. A kérdés már csak az, vajon hol lehet most a gyermeke?

kep 2022 03 09 200707 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

A mai modernkori világunkban számtalan lehetőség nyílik arra, hogy genetikai tesztelések útján- amelyek során elképesztő eredmények születhetnek- felkutassuk rég elveszettnek hitt hozzátartozóinkat. Ezek azok az események, melyek akár segíthetnek egymásra találni két vadidegennek, de akár családokat is szakíthatnak szét egymástól.

A virginiai Richmondból származó anyuka egy olyan problémával került szembe, melyre egyedül a genetikai teszt jelentett volna számára megoldást, de az eredmények végül fenekestől felforgatták az életét.

kep 2022 03 09 200715 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Családi konfliktus

Az édesanya, Paula Johnson 1995. június 29-én adott életet kislányának, Callie-nak, a Virginiai Egyetem Orvosi központjában, Charlottesville-ben. Nagyon nagy volt az öröm, hogy három fiú után végre egy kislány érkezett a családba.

„Nagyszerű érzés volt, hogy a három fiam születése után végre egy lánnyal áldott meg a sors.” – idézte fel régi érzésit Paula

- Hirdetés -

Három évvel a kislány születése után Paula és párja csúnyán összevesztek. Egyik esemény követte a másikat, és nem maradt más megoldás, minthogy elváljanak egymástól. A válás után Johnson követelte a teljes felügyeleti jogot és a gyerektartást volt párjától, de arra egyáltalán nem volt felkészülve, ami ezután történt vele.

kep 2022 03 09 200725 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

A DNS-teszt, amely mindent megváltoztatott

Az édesanya volt élettársa a bírósági tárgyaláson kijelentette, hogy Callie nem az ő lánya. Hogy megcáfolja ezt az állítást, Johnson apasági tesztet csináltatott, de a teszt eredménye még őt is váratlanul érte. Kiderült, hogy a férfinak igaza volt abban, hogy Callie tényleg nem az ő gyermeke, csakhogy nem ez volt az egyetlen meglepetés a történtek során.

A vizsgálatok után fény derült arra is, hogy Paula Johnson nem a vérszerinti édesanyja Callie-nak. A virginiai nőt annyira sokkolták a tények, hogy úgy érezte ezt nem hagyhatja annyiban és még mélyebbre kell ásnia. Elhatározta, hogy biztosra megy az ügyben és ügyvédett fogadott, majd felkereste a kórházat, ahol Callie született, hogy végezzenek további DNS vizsgálatokat.

- Hirdetés -
kep 2022 03 09 200733 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Lehull a lepel

A tesztek eredményi után beigazolódott Paula legnagyobb félelme: nem ő Callie vérszerinti édesanyja. A kérdés már csak az volt, vajon hol és ki lehet a kislánya, és hogy került hozzá Callie!?

Johnson visszaemlékezett arra, hogy 1995 júniusában, mikor életet adott Callie-nek, egy nappal később a 18 éves Kevin Chittum és barátnője, a 16 éves Whitney Rogers ugyanabban a kórházban köszöntötték kislányukat, Rebeccát.

kep 2022 03 09 200742 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Callie és Rebecca születése után óriási tévedés történt a szülészeti osztályon, a két újszülöttet összecserélték. Callie biológia szülei valójában Kevin és Whitney voltak. A szörnyű tragédia Paula Johnson úgy érezte, az egész élete kezd összeomlani körülötte és bele sem mert gondolni abba, hogy mit fog érezni a másik pár, ha megtudják, hogy lányaikat összecserélték születésükkor a kórházban, és az a kislány, akit sajátjukként nevelnek, nem az övék. Azonban, mielőtt az orvosok közölhették volna a másik párral is a hírt, tragikus esemény történt.

- Hirdetés -

A házaspár autóbalesetet szenvedett, melyben olyan súlyos sérüléseket szereztek, hogy a helyszínen életüket veszítették. Chittum és Rogers már sosem fogják meg tudni, hogy a lány, akit neveltek, nem a sajátjuk.

kep 2022 03 09 200753 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Johnson arra a döntésre jutott, Callie számára az lesz a legjobb, ha megosztja vele a történteket. „Az első perctől kezdve elmeséltem neki, hogy ők az igazi szülei. Whitney hasában cseperedett, de az én szívem szeretetével!” – mondta Paula

Évekig tartó viszály

Rogers és Chittum halála után, 1999-ben, Paula Johnson megpróbálta biológia lányát magához venni, ez azonban nem ment könnyen, ugyanis az elhunyt pár szülei mindent megtettek azért, hogy Rebecca ne kerülhessen vérszerinti édesanyjához. Ez a nézeteltérés éveken át folytatódott.

Végül a bíróság tett pontot az történtek végére azzal, hogy elrendelte, a két lány azoknál a családoknál fognak maradni, ahol felnevelték őket. Mindkét család kapott lehetőséget a látogatásra, de a konfliktusoknak ez sem vetett véget.

Johnson még a kórházat is beperelte- kezdetben 31 millió dollárt követelt, de sikerült megállapodniuk 1,25 millió dollárban. 2001-ben, egy Oprah Winfrey-el készített interjúban Paula azt nyilatkozta, ő teljes mértékben Callie anyukájának érzi magát és Rebeccára is saját lányaként tekint. Az édesanya azt is elmesélte, hogy dühös a tévedés miatt, mert éveken át tartó konfliktusokhoz vezetett a két család között. Hozzátette, hogy bár a sok nézeteltérés és megpróbáltatás ellenére, a két lány mai napig remekül kijön egymással és igazi nővérként tekintenek egymásra.

kep 2022 03 09 200841 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Egy helyi hírügynökség megpróbálta felvenni a kapcsolatot a kórházzal is ezügyben, de kérdéseikre nem érkezett válasz. Azonban egy szakember annyit elárult, hogy a történtek után valóságos reformok indultak el a szülészeti osztályokon.

Callie elmondása szerint, a történtek ellenére is Paulát tartja valódi édesanyjának. „Őszintén állíthatom, mindig is ő volt a legjobb barátom, és ez sosem fog változni!” – mondta Callie, majd hozzátette, hogy szeretne könyvet írni, melyben elmeséli élete történetét.

kep 2022 03 09 200904 Egy DNS teszt, mely rávilágított az igazságra: Az édesanya éveken át tévedésben él...

Johnson azt mondta, sosem fogja megbocsájtani a kórháznak ezt a pusztítást, melyet mindkét család életében okozott, és mérhetetlenül szomorú, hogy Chittum és Rogers sosem ismerhették meg Callie-t.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!