Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

- Hirdetés -

Sok szó esik arról, miként viselkednek a mai fiatalok, a diszkókban. Ezekről a szüleik nem mindig szeretnének tudni. Egyre gyakrabban hallani olyan történeteket, amikor a részeg tinik elmennek egy buliba, és később azt se tudják, mi történt velük.

Screenshot 12.jpg Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

A legtöbben voltunk már szórakozóhelyen. Sőt! A legtöbben kerültünk már olyan állapotba, amit másnap csúnyán megbántunk. Nincs is azzal semmi gond, ha egy felnőtt néha kiereszti a gőzt. Megismétlem: Felnőtt! De egy 18 év alatti tini, már más téma…

Egy kidobó mesélt nekünk a fővárosi éjszakai életről

„Kidobóként az a feladatom, hogy olyan embereket engedjek be a klubba, akik normálisan viselkednek, és nem gyanítom, hogy tudatmódosítók vagy ital hatása alatt állnak. Számtalan eset van, amikor el kell zavarnom egy fiatal lányt, mert a testét ajánlja fel cserébe, csak engedjem be a klubba. Olyan klubba, ahova 21 éves kor alatt nincs belépés.”

Screenshot 10.jpg Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

„Vannak, akik vitatkoznak és káromkodnak. Néha megfenyegetnek, hogy idehozza a híres, celeb ismerősét és jajj lesz nekem…”

„Egy 14 éves lány története ragadt meg a leginkább az emlékezetemben. Be akart jönni a klubba, ahol dolgoztam. Ketten voltak, erős sminkben, csini ruhában, magassarkúban. Nem tántorogtak az italtól, de látszott, hogy van bennük. Egyikük még bagózott is. Az évek során, szereztem akkora rutint, hogy egyből tudjam, hogy ki felnőtt és ki az, aki csak annak akar látszani. Látszott rajtuk, hogy kamaszok. Megkértem őket, hogy hagyják el a sort. Egyikőjük odajött hozzám, megmutatta a diákigazolványát és azt mondta:

„Figyi, tudjuk, hogy működnek a dolgok. Beengedsz a klubba, cserébe mi hárman elmegyünk közösen a wc-re és ott jó lesz neked.”

Screenshot 11.jpg Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

Nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. Az én lányom akkor volt 9 éves és tudtam, hogy előbb vagy utóbb ő is belép ebbe a korba. Rossz társaságba keveredhet és így akarja majd eltölteni a szabadidejét…

- Hirdetés -

Természetesen nem engedtem be őket. Megfenyegettem mindkettőt, hogy ha még egyszer itt látom őket, akkor hívom a rendőrséget.

Egy dj is mesélt pár történetet.

Screenshot 13.jpg Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

„Nem akartam elhinni, amit az idősebb kollégáim meséltek. A tinik önként ajánlkoznak, hogy ágyba bújnak veled. Semmi másért, csak azért, hogy lefotózhassák magukat veled és ezt mutogathassák a barátaiknak. Olyan világban élünk, ahol a facebookozás és az instázás értékesebb, mint a mindennapi életünk. Engem személy szerint elszomorít és nem akarom, hogy a lányom is így viselkedjen.”

Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

„40 éves vagyok és mindig is üldöztek a tinik. Nagyon szeretem a feleségem, így mindig elzavartam őket. Meg sem tudom számolni, hogy hány alkalommal ajánlották fel a testüket, csak azért, hogy mögém állhassanak a dj pultban. Középiskolások voltak. Kifestve, kirittyentve és végletekig ittasan. Mindent megtesznek egy kis figyelemért.”

- Hirdetés -
620x0 1 Egy kidobó elmesélte, hogy viselkednek a tinik a diszkóba. A szüleik erről biztos nem akarnának tudni

Egyesek azzal indítanak, hogy

„Szeretnéd, ha bugyi nélkül táncolnék a dj pulton, miközben te zenélsz?”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

És ez? : A 18 éves anyuka egy hétig bulizott, miközben a 20 hónapos kislányát egyedül hagyta…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!