Egy luxusszállodában bérelt szobát. Reggel elsüllyedt szégyenében…

Megosztás

- Hirdetés -

Nem lennénk a helyébe…

Chantelle Otten úgy döntött, hogy megszáll egy luxusszállodában. Ébredés után azonban a Tiktokos lány észrevett valamit, amitől kis híján a földre esett. Elmesélte a történetét az interneten.

Összepiszkította az ágyneműt egy luxusszállodában

Tiktokos az egyik menőbb szállodában maradt éjszakára. A szobában selyemfehér lepedők várták, a hatalmas ágy pedig alvásra hívott. Első pillantásra nyilvánvaló volt, hogy a nőnek sokat kellett költenie arra, hogy szobát bérelhessen ezen a helyen.

- Hirdetés -
szalloda Egy luxusszállodában bérelt szobát. Reggel elsüllyedt szégyenében...

Lefekvés előtt azonban az a szerencsétlen ötlete támadt, hogy önbarnítót kenjen fel magára, hiszen a barna bőr sok nő álma. Az időjárás miatt azonban nem mindenki számíthat természetes barnulásra. 

Ébredés után azt vette észre, hogy az egész lepedő csupa barna. Konkrétan, mintha …. értitek. Rettenetesen szégyellte magát…

@chantelle_otten Tanning nightmare fuel. the poor people in the hotel have to find this mess 🫠 What gross thing have you seen in a hotel! #tan #hotel #luxuryhotel #makeup #mistakesweremade #viral ♬ original sound – Chantelle Otten

Chantelle Otten nem rejtette véka alá a videóban, hogy leginkább a szállodai alkalmazottakat sajnálja, akik majd feltakarítják utána ezt a káoszt. Végül is a barna foltok, amiket a lepedőn hagyott, elég kétértelműek voltak.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!