Egy nő, aki arról álmodik, hogy neki legyen a legnagyobb feneke. Már nem talál pasit sem magának…

- Hirdetés -

Natasha Crown megjelenése tipikusan olyan, amelyről azt mondanád, hogy figyelemfelkeltő. A 27 éves nő a világ legnagyobb fenekű nője címet tűzte ki maga elé. A szerb lány bevallotta, hogy nagyon nehezen talál párt magának. Hogy a kettőnek lenne-e köze egymáshoz?! Nehéz megmondani…

„Az utolsó kapcsolatom hét éve volt. Elég válogatós vagyok. Az emberek félnek tőlem. Nagyon erős személyiségem van, illetve a testem sem átlagos. Mondhatni extrém…”

20 évesen volt az első műtétje. Azóta sem állt le…

„Nekem lesz a világon a legnagyobb fenekem. 20 éves koromban volt az első műtétem. Egy brazil fenekemelés volt. Az utolsó ilyet egy hónappal ezelőtt csináltattam. Ez volt az ötödik, de lesz egy hatodik is.”

- Hirdetés -

A brazil fenékemelő eljárás lényege, hogy zsírt szívnak le a test egyik részéből, majd belepumpálják a fenékhez. Natasha, aki jelenleg Svédországban él, eleddig 46 millió forintnyi összeget tapsolt el a popsi-emelésre.

Volt egy vakrandin, amin a srác teljesen ledöbbent. Azt mondta, hogy soha nem találkozott még olyan emberrel, aki arról híres, hogy a világon a legnagyobb feneke van…

A modell fel is hagyott a pasizással.

- Hirdetés -

Magas szénhidráttartalmú étrendet tart, hogy 20-25 kg plusz zsírt szedjen fel, amit majd a fenekéhez toldanak.

Vajon megtalálja valaha a nagy őt?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!