Egy szívszorító videó arról, hogy miért ne telefonozz vezetés közben! Mindenkinek könny szökik a szemébe!

- Hirdetés -

Döbbenetes felvétel került fel az internetre, ami nagyon elgondolkodtatja az embert.

Még májusban történt az a tragikus közúti baleset, ahol egy román származású férfi, egy kilenc férőhelyes kisbusszal karambolozott Ceglédbercelnél, egy homokot szállító teherautóval. Ez a baleset olyan súlyos kimenetelű volt, hogy mindenki, aki a buszon volt életét vesztette. Ez a baleset ráébreszthetne mindenkit, hogy mennyire veszélyes és felelőtlen dolog az autónkban, vezetés közben telefonozni.

- Hirdetés -

Ez az a globális probléma, ami soha nem fog megszűnni addig, míg mindenki be nem tartja a szabályokat, és le nem küzdi a telefon iránti függőségét. Az interneten nagyon sok minden fellelhető, most például egy olyan videofelvétel került elő, ahol az emberek, hiperszonikus gyorsasággal fogják felfogni és megérteni, hogy miért nem szabad vezetés közben nyomkodni a mobiltelefont.

Jó pár fiatal önkényesen vett részt a kísérletben, voltak közöttük nők is és férfiak is. Csak egyetlen kérdést tettek fel nekik, hogy válaszolják meg: „Miért nyomkodják a telefonjukat vezetés közben.” Mindenki elmesélte a saját kis változatát arról, hogy ő miért tesz efféle butaságot, majd egy olyan vendég lépett be az ajtón, akire egyáltalán nem számítottak, és majdnem mindenki könnyekben tört ki a felvételen…

Íme, a videó, ami ráébreszti az összes létező embert a világon, hogy miért nem szabad mobilozni, miközben vezetünk!!

- Hirdetés -

A videóban felbukkanó Jaycee, ideiglenesen teljesen lebénult, a szülei pedig a baleset következtében életüket vesztették a tragikus balesetben. Tehetetlenek voltak, és nem tudták elkerülni az ütközést.

Most jött el annak az ideje, hogy mindenki elgondolkodjon azon, megéri-e más emberek, illetve a saját életünket kockára tenni azért, mert fontosabbnak gondoljuk, hogy lépést tartsunk a közösségi oldalakon megosztott friss hírekkel!!!

- Hirdetés -

Oszd meg ezt a cikket, ha te is úgy gondolod, véget kell vetni a telefonozásnak vezetés közben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!